RAT NA TWITTERU

Zloglasni čečenski vođa poručio najbogatijem čovjeku na svijetu: ‘Nježna Elona, dođi kod mene na trening‘

‘Putinova bi pobjeda nad Muskom čak bila nesportski čin jer je daleko slabiji protivnik‘, dodao je čelnik Čečenije
 Twitter/Elon Musk

Nakon što je osnivač i izvršni direktor SpaceX-a i Tesle, Elon Musk, putem Twittera pozvao Vladimira Putna na dvoboj u kojem je nagrada Ukrajina, nije dugo trebalo čekati na odgovor.

Nije mu odgovorio ruski predsjednik osobno, ali su se putem Twittera javili njegovi 'odvjetnici'. Dmitrij Rogozin, šef ruske svemirske agencije Roscosmos i glasni pobornik ruske invazije na Ukrajinu, objavio je citat Aleksandra Sergejeviča Puškina:

'Ti, mali đavle, još si mlad, preslab da se natječeš sa mnom. Bilo bi to samo gubljenje vremena. Prvo prestigni mog brata.'

Musk mu je na to odgovorio:

'Vidim da si težak pregovarač', poručio mu je uz fotografiju na kojoj Putin jaše medvjeda, pa poručio kremaljskom caru da povede na dvoboj i ovu životinju.

A onda se u raspravu umiješao i zloglasni čečenski vođa Ramzan Kadirov.

- Ne bih vam savjetovao da se natječete s Putinom - poručio mu je putem Telegrama i istaknuo kako se Putin bavi judom.

Opisao je pritom ruskog predsjednika kao 'svjetskog stratega i političara koji je pošast za Zapad i SAD', dok je o Musku kazao da je 'biznismen i tviteraš.'

Putinova bi pobjeda nad Muskom čak bila nesportski čin jer je daleko slabiji protivnik, dodao je čelnik Čečenije, kojeg je upravo Putin 2011. postavio na čelo te republike.

Kadirov je potom poručio kako bi Musk trebao proći obuku na jednoj od njegovih akademija nazivajući ga 'niježnom Elonom' ili pak u jednom od niza borilačkih klubova koje je nazvao po svom ocu, bivšem čečenskom vladaru Ahmatu Kadirovu.

Najbogatiji čovjek na svijetu nije ostao dužan Putinovom obožavatelju.

'Hvala vam na ponudi, ali tako odličan trening bi mi dao preveliku prednost. Ako se plaši borbe, pristat ću da koristim samo lijevu ruku, a nisam ljevoruk', odgovorio je Musk, a onda promijenio ime na Twitteru u 'Elona'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:51