PUTINOVA RUSIJA

Zloglasni ruski pedofil došao s ratišta direktno pred školu: ‘Pokorite mi se ili bacam granatu‘

Pedofil ih je oteo, odveo u obližnju garažu i tamo seksualno napastovao. Djevojčice su odmah poslije rekle roditeljima što se dogodilo

Pedofil Sergej

 Profimedia/

Putinova Rusija iz dana u dan suočava se s teškim posljedicama sulude odluke da notorne kriminalce iz zatvora pošalju u ratište u zamjenu za slobodu ako prežive. Već mjesecima iz Rusije stižu vijesti o brojnim ubojstvima i silovanjima od strane bivših zatvorenika koji su se u Ukrajini borili na strani Wagnera.

Najnoviji slučaj stiže iz grada Novosibirska. Pedofil koji je u ruskim medijima prozvan samo kao Sergej direktno s ratišta otišao je pred jednu školu gdje je silovao dvije djevojčice. Jedna je imala deset godina, a druga 12. Prije napada je urlao.

- Pokorite mi se ili bacam granatu.

image

Pedofil Sergej

Alexander Oschepkov/Willwest News/Profimedia/Alexander Oschepkov/willwest News/profimedia
image

Pedofil Sergej

Not Supplied/Willwest News/Profimedia/Not Supplied/willwest News/profimedia

Pedofil ih je oteo, odveo u obližnju garažu i tamo seksualno napastovao. Djevojčice su odmah poslije rekle roditeljima što se dogodilo, a oni su slučaj prijavili policiji.

Sergej je ekspresno uhićen i odmah je priznao što je učinio. Sud mu je odredio dva mjeseca pritvora, a ako bude osuđen, čeka ga između 15 i 20 godina zatvora.

image

Horor ispred škole u Novosibirsku

Not Supplied/Willwest News/Profimedia/Not Supplied/willwest News/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 21:22