HTIO BI SE ZAHVALITI

Zna se tko je pretučeni desničar sa slike koja je obišla svijet: Nema baš impresivnu biografiju

Navodno je riječ o 55-godišnjem Brynu Maleu, dostavljaču i zagriženom navijaču londonskog kluba Millwall iz Basingstokea
Neredi u Londonu
 Daniel Leal-olivas

Dramatične scene spašavanja jednog ultradesničara na subotnjem londonskom protestu u sklopu pokreta Black Lives Matter obišle su svijet.

Mediji su vrlo brzo identificirali heroja ove priče. Patrick Hutchinson tijekom nereda je spasio život pretučenom protuprosvjedniku tako da ga je podigao na ramena i izvukao iz mase ljudi koja ga je tukla.

Danas, nekoliko dana nakon prosvjeda, javnost je doznala i detalje o ultradesničaru čiji je život spasio tamnoputi osobni trener. Navodno je riječ o 55-godišnjem Brynu Maleu, dostavljaču i zagriženom navijaču londonskog kluba Millwall iz Basingstokea.

Millwallovi navijači u prošlosti su se nebrojeno mnogo puta 'proslavili' nasilnim ispadima i neredima koje su izazvali. Malea je razotkrila tetovaža lava, simbola kluba s The Dena.

Male je putovao 80-ak kilometara kako bi sudjelovao na protuprosvjedu ekstremnih desničara u Londonu. Sada, nakon što je jedva izvukao živu glavu, želio bi zahvaliti Hutchinsonu što ga je spasio.

image
Neredi u Londonu
Daniel Leal-olivas

Tako barem tvrdi Maleov sin Harry koji je The Sun rekao: 'Vjerojatno bi mu htio zahvaliti. Pa tko ne bi?'

Jedan izvor blizak Maleu izjavio je da nije bio iznenađen kada je vidio 55-godišnjaka na vijestima jer je 'često odlazio u London na prosvjede'.

- Vrijeme je da odraste i da se počne ponašati u skladu sa svojim godinama, rekao je Maleov poznanik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 02:10