PANIKA NA LETU

Zrakoplov morao prisilno sletjeti u Beograd: ‘Prvo svađa, potom vrištanje, a na kraju opći kaos!‘

Nakon nekontroliranih ispada putnika na letu iz Manchestera, avion je prisilno sletio u Beograd.

Zračna luka Nikola Tesla

 Tomislav Kristo/Cropix

Zrakoplov kompanije Sun Express koji je poletio iz zračne luke Manchester 9. travnja u 19:30 prema turskom Dalamanu morao je prisilno sletjeti u Beograd radi divljeg putnika koji je izazvao totalni nered.

Nakon što je neobuzdani putnik izazvao kaos u zrakoplovu, morali su prisilno sletjeti, te su putnici na svoje planirano odredište stigli s dva sata zakašnjenja, piše Daily Mail.

Snimka koju su šokirani putnici snimili i podijelili na društvenim mrežama jasno pokazuje kako jedan muškarac viče i psuje na drugog putnika, upirući u njega prstom.

Još uvijek je nejasno zašto je svađa eskalirala, ali na kraju je morala intervenirati policija i silom izvuči putnika iz aviona.

Na kraju priče oglasili su se i iz aviokompanije SunExpress:

- Nakon slijetanja u Beograd, putnika je iz zrakoplova izvela lokalna policija, a zrakoplov jenastavio prema Dalamanu, planiranom odredištu.

Također naglašavaju kako im je sigurnost njihovih putnika ipak najveći prioritet.

Incident se dogodio samo nekoliko dana nakon što je policija izbacila putnika s leta druge aviokompanije, jer je navodno popio bocu likera. Obje aviokompanije imaju stroga pravila u vezi s alkoholom, te navode kako više neće dopuštati ovakve eskalacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 04:27