BIZARNA SITUACIJA

ZRAKOPLOV SE OKRENUO I VRATIO U MATIČNU LUKU NAKON KRIKA OČAJNE ŽENE Piloti su bili potpuno zbunjeni: 'Bog nam pomogao. Možemo li se vratiti ili što?'

 
 Profimedia, Alamy

Jedan se putnički zrakoplov morao okrenuti i vratiti u saudijsku zračnu luku nakon što je jedna majka zaboravila svoju bebu na terminalu.

Saudijski let iz Jeddaha bio je na putu za Kuala Lumpur u Maleziji, javlja Daily mail i dodaje da je jedna žena tada shvatila da njezino dijete nije s njom. Upozorila je posadu na letu da je zaboravila dijete pa je pilot od kontrolora leta morao tražiti dopuštenje da se vrati u Jeddah.

Žena je ostavila dijete na terminalu za odlaske međunarodne zračne luke Kind Abdul Aziz.

Zvučna snimka se u arapskom svijetu brzo počela dijeliti na internetu, a na njoj je otkriveno kako je zbunjeno osoblje na ovom letu pokušalo riješiti krizu

'Bog nam pomogao. Možemo li se vratiti ili što?', navodno je upitao pilot.

'Let zahtjeva dopuštenje za povratak. Putnica je zaboravila dijete u čekaonici, jadničak', čuje se kako govori jedan od kontrolora leta.

'OK, vratite se natrag. Ovo je potpuno nova situacija!', čuje se na snimci.

Ova se bizarna situacija dogodila tijekom vikenda.

Podaci o praćenju letova pokazali su da je let iz Jeddaha za Kuala Lumpur zbog toga kasnio, no Daily mail piše da nije poznato je li zrakoplov već bio krenuo ili se tek vozio po pisti kad je putnica shvatila da je zaboravila bebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:30