ŠOKANTNO SVJEDOČENJE

ŽRTVA PEDOFILSKIH ORGIJA 'Zastupnik u parlamentu me silovao, a mog prijatelja golim rukama zadavio'

 Damjan Tadić/CROPIX

Britansku političku scenu već mjesecima potresa afera o pedofilskoj mreži u koju su tijekom 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća bili upleteni i neki zastupnici u parlamentu.

Prema novim šokantnim informacijama tjednika Sunday People, jedna od žrtava koja je bila dovedena na razulareni nastrani tulum tvrdi da je vidio zastupnika Konzervativne stranke kako doslovce ubija jednog dječaka.

Istovremeno, Scotland Yard je potvrdio da je pokrenuo istragu o najmanje jednom ubojstvu, a spomenuti svjedok, kojega Sunday People naziva pseudonimom Nick, tvrdi da zna da su ubijene još najmanje dvije osobe.

Navodi da je prvi ubijeni dječak imao 10 ili 11 godina te da je namjerno pregažen automobilom. Nadalje, kaže da je tijekom 80-ih godina bio u istoj prostoriji u kojoj je tadašnji zastupnik Konzervativne stranke u britanskom parlamentu golim rukama zadavio 12-godišnjaka.

'Gledao sam dok se to događalo. Nisam siguran kako sam se izvukao ni hoću li ikad doznati zašto sam preživio', rekao je Nick, koji je nedavno sve ispričao i policiji.

Kaže da je oko godinu i pol nakon šokantne scene koja se odvila pred njegovim očima doznao da su dvije nepoznate osobe pred jednim drugim zastupnikom ubile trećeg dječaka.

Prisjetio se kako su njega i žrtvu davljenja vozili na pedofilske orgije. 'Pogledali smo jedan drugoga i vidjeli si strah u očima. Ni riječi nismo prozborili. Znao sam da nas vode negdje gdje će nas moćnici spolno zlostavljati, ali nisam ni slutio razmjere horora koji će se dogoditi.'

Nicka su pokupili na dogovorenom mjestu. 'Automobil je imao službenog vozača, ali ne mogu se sjetiti marke. Posvuda su slali aute po nas kako bi nas prevozili na mjesta zlostavljanja. Često su to bila luksuzna vozila sa službenim vozačima. Najčešće su bili tamnih boja - Jaguar, Rolls Royce, Daimler ili Range Rover.'

Kobne večeri vozili su ga u središnji dio Londona, a putem su pokupili još jednog dječaka. Nick kaže da je imao smeđu kosu te da je imao oko 12 godina, ali nikada nije doznao njegovo ime. Obojica su samo šutke sjedili strahujući da će, progovore li išta, biti kažnjeni.

O strahovitom je iskustvu do u detalja posvjedočio na višesatnom policijskom ispitivanju. Opisao je kako je parlamentarac, čije je ime rekao policiji, ali nije javno objavljeno, zadavio dječaka.

'On je bio posebno gadan, čak i u usporedbi s ostalima koji su zlostavljali mene i druge. Još uvijek mi je, nakon toliko godina, teško pričati o tim danima', priča Nick, čije je svjedočanstvo dobrim dijelom potvrdio još jedan svjedok.

Za ubojstvo dječaka kojeg je pregazio automobil uvjeren je da je bilo upozorenje njemu i ostalima. 'Tako su demonstrirali moć i pokazali su nam što bi nam se moglo dogoditi progovorimo li o svemu', kaže.

U mrežu moćnih pervertita bacio ga je njegov otac, obiteljski zlostavljač. Praktički ga je predao grupi nastranih parlamentaraca i drugih moćnika koji su ga silovali u više navrata. Jedan ga je parlamentarac silovao u kupaonici. Natjerao ga je da se sagne i glavu zaranja u kadu punu vode. Tražio je i da tuče jednog drugog dječaka, a kada je to odbio, bio je seksualno kažnjen.

Prošlog je tjedna Nick u britanskim medijima otkrio da je jedan od njegovih zlostavljača bio nekadašnji drugi čovjek tajne službe MI6 Sir Peter Hayman, koji je umro još 1992. godine, a svojedobno su ga ulovili s pedofilskim materijalom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 05:29