EMMANUEL ADEBAYOR

ZVIJEZDA PREMIER LIGE U RALJAMA CRNE MAGIJE 'Igram loše zbog svoje majke, ona je vještica koja je na mene bacila zle čini'

 AFP

Napadač Tottenham Hotspura Emmanuel Adebayor našao se usred posve bizarne obiteljske zavade nakon što je optužio vlastitu majku da je vještica koja na njemu prakticira crnu magiju.

Adebayorova obitelj, koja živi u Togu u Africi, optužila je nogometaša da je izbacio majku iz njezine kuće i da zbog toga sada živi od 10 kuna dnevno koje zaradi prodajom rajčica.

S druge pak strane, slavni nogometaš koji u londonskom klubu zarađuje 1,7 milijuna kuna tjedno, optužuje obitelj da na njemu izvodi "juju", izraz koji se na zapadu Afrike koristi za vračanje.

Njegova obitelj odbacuje Adebayorove navode i poručuju da su mu mozak isprali islamski duhovni vođe koji kažu da je za njegovu lošu izvedbu na nogometnom terenu kriva crna magija.

Dok je prošle sezone u dresu Tottenhama u 25 utakmica zabio 14 golova, ove sezone učinak mu je daleko siromašniji - tek dva gola u 12 susreta.

Adebayor odbacuje optužbe da je majku izbacio iz kuće, tvrdi da je to laž, te kaže da je ona sama odlučila otići. Dodaje da je razočaran vlastitom obitelji koja se dogovara kome će što otići od imovine u slučaju njegove smrti.

- Već su podijelili moje kuće i automobile. Sami kažu: "Ako umre, ova kuća ide meni, a ovaj auto tebi". Možete li vjerovati - kazao je zgroženi Adebayor za jedan dnevni list u rodnom Togou.

Ističe da majku financijski pomaže, a za svojih šestero braće i sestara kaže da ništa ne rade i da uopće ne brinu za obitelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:08