UHVATILI OSUMNJIČENOG

Zvjersko ubojstvo u Novom Sadu: Poznati ulični pjevač brutalno pretučen u centru grada, umro je u bolnici

Ekipa Hitne pomoći ozlijeđenog je na licu mjesta zbrinula i prevezla na odjel intenzivne njege gdje je ubrzo preminuo.

Kristijan Kostić Bleki

 Screenshot/youtube

Muškarac koji je u noći između utorka i srijede pretučen do smrti u Kosovskoj ulici u centru Novog Sada je poznati ulični svirač, 61-godišnji Kristijan Kostić Bleki, prenosi lokalni portal 021.rs.

Ubrzo nakon incidenta, uhićen je 21-godišnji Ž. R. iz Žablja. Mladić je osumnjičen da je tukao Kostića rukama i nogama, a glazbenik je od zadobivenih ozljeda preminuo u Kliničkom centru Vojvodine.

Vijest o Kostićevoj smrti šokirala je njegove kolege i brojne Novosađane koji su ga gotovo svakodnevno mogli čuti i vidjeti kako svira gitaru u centru Novog Sada. Kristijan je imao i svoj YouTube kanal na kojem je objavljena obrada pjesme Vojvođanskog blues benda "Neko kao ti", a u komentarima ispod videa, mnogi su se oprostili od njega.

Naime, novosadska hitna pomoć je zaprimila poziv u pet sati ujutro da se u Kosovskoj ulici, ispred broja 7a, nalazi muškarac bez svijesti. Ekipa Hitne pomoći ozlijeđenog je na licu mjesta zbrinula i prevezla na odjel intenzivne njege gdje je ubrzo preminuo. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati te će, uz kaznenu prijavu, biti priveden višem državnom tužitelju u Novom Sadu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:03