MONSTRUM IZ AUSTRALIJE

ZVJERSTVO UŽASNULO SVE: 23 DANA TORTURE Djevojku silovao, mlatio, palio, unakazio, tjerao je da jede fekalije. Ostala je i trudna, morala učiti hodati

 Facebook

Nicholas John Crilley, 34-godišnjak iz Queenslanda u Australiji, priznao je krivnju za silovanje i spaljivanje 22-godišnjakinje kojoj je, između ostalog, nanio teške tjelesne ozljede te je lišio slobode, piše The Guardian.

Sve se to događalo tijekom perioda od tri tjedna u lipnju 2017. godine. Crilley je u tom periodu bio pod utjecajem droge te je bio nasilan prema njoj, a s vremenom je postao sve brutalniji te ju je nažalost usmrtio.

Kada je hitna pomoć koju je 34-godišnjak sam pozvao došla na mjesto događaja, liječnici su inicijalno mislili da je 22-godišnjakinja mrtva.

Sutkinja Sandra Cupina kazala je kako je 34-godišnjak svakodnevno vršio nasilje nad mladom djevojkom koju je u jednom trenutku zapalio, a kada bi bio seksualno uzbuđen silovao bi je.

Crilley je mladu ženu prisilio da jede fekalije i izlučevine koje bi ispovraćala te ju je pitao kako želi da je ubije.

Djevojci su bile slomljene kosti, imala je duboke rane na licu te joj je 46 posto tijela bilo prekriveno opekotinama.

- Tkivo na njezinom licu bilo je inficirano, u njemu su se nalazili crvi. Da nije završila u bolnici na vrijeme vjerojatno bi umrla - kazala je sutkinja Cupina.

Djevojka je završila u induciranoj komi te se osam tjedana oporavljala u bolnici, a pritom je ponovno morala naučiti hodati.

Liječnici su utvrdili i da je imala unutarnje krvarenje zbog seksualnog nasilja, a kasnije su shvatili da je zatrudnjela zbog snošaja bez pristanka s napadačem.

- Bila sam slomljena psihički i fizički. Takvo što ne bih poželjela niti najvećem neprijatelju - kazala je na sudu.

Kazala je i da ljudi na nju, zbog ozljeda kojih je pretrpjela i koje su promijenile njen fizički izgled, gledaju kao na čudovište.

Sutkinja Cupina kazala je da je 34-godišnjak bio sve brutalniji prema djevojci te da ju je prvo zalijevao kipućom vodom, potom acetonom, a zatim ju je zapalio.

Odvjetnik napadača, Malcolm Harrison, na sudu je branio 34-godišnjaka tvrdnjama da je sve to učinio jer je bio pod teškim utjecajem droge te zato što je vjerovao, iako za to nema nikakvih dokaza, da je mlada djevojka uključena u pucnjavu u kojoj je on bio glavna meta.

No, Harrison tvrdi da je ipak Crilley nazvao hitnu pomoć, no unatoč tome da se ponašao iznimno sadistički prema svojoj žrtvi, piše The Guardian.

Tužitelji zaCrilleyja traže doživotni zatvor, a izricanje presude zakazano je za 1. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:54