Sutra u Zagrebu počinje Tjedan restorana, sjajna marketinško-gastronomska akcija, u kojoj sudjeluje dvadesetak zagrebačkih restorana raznih rangova: od veterana poput Okrugljaka do relativnih debitanata, poput Jillysa ili Kod Vele.
Ideja akcije vrlo je jednostavna: u Tjednu restorana gosti će u gostionicama sudionicama te manifestacije moći pojesti obrok od tri slijeda za stotinjak kuna.
U pojedinim slučajevima, poput Balona ili Apetita, radi se uistinu o golemom diskontu: u Balonu samo biftek stoji više od 135 kuna, a zbroj triju jela u sve boljoj Apetitovoj kuhinji teško da može stajati manje od dvjesto kuna.
Hrana bolja nego kod kuće
Naravno, u nekim drugim restoranima koji su se uključili u tu akciju stotinjak kuna sasvim je dovoljno da se fino najedete i bez ovog aranžmana....
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....