Prije dvije-tri godine, kada je Istat, talijanski državni statistički zavod, objavio da se u Italiji smanjila potrošnja mesa i ribe, a povećala potrošnja tjestenine i brašna - bilo je i zadnjem optimistu jasno da je kriza stigla do posljednje utvrde talijanskoga blagostanja: do želuca.
Predzadnja stvar koje su se Talijani odrekli bio je barem subotnji izlazak s prijateljima, ili u restoran, ili barem u pizzeriju. E, toga su se počeli odricati već ranije. Sada je na red došla kuhinja u kući: više pašte, manje mesa. U Italiji, gdje se ujutro u uredu razgovara o tome što bi se jelo za ručak (osim ponedjeljka poslije utakmice), a popodne što za večeru, gdje, otkad je digitalnog bogatstva, na stotinjak i više televizijskih kanala koji se vide u Rimu nema minute da barem na jednome ne k...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....