TEŠKI DANI

VIDEO: 'NEĆETE VJEROVATI ŠTO SVE TRAŽE, JEDAN POZIV JE DOŠAO IZ DOMA UMIROVLJENIKA' Poznata zagrebačka frizerka o svojim danima u vrijeme korona-krize

 
 Jutarnji list

Tajana Grgec Otročak jedna je od obrtnica kojima u posljednje vrijeme nije lako. Pogođena COVID-om 19, kao I brojni drugi, morala je zatvoriti svoj obrt. Frizerka po struci, u video priči, otkrila nam je kako funkcionira u situaciji dok zarade nema. Puno je nepoznanica koje našu sugovornicu itekako brinu. ‘’Kada će sve završiti?’’, ''Kako će posao izgledati kada se relaksiraju mjere?’', ali i brojne druge.

Njezinoj se obitelji kućni budget znatno smanjio no Tajana je našla i u toj situaciji pozitivnu stvar pa se našalila rekavši kako novac sada tako i tako nemaju gdje potrošiti, a za hranu će se uvijek snaći.

Progovorila je i o radu na crno. U javnosti već danima kolaju informacije kako neki frizeri, pedikeri i maseri rade potajno i dolaze klijentima u stanove kako bi im pružili usluge.

I sama se susrela s pozivima klijenata. Većinom su to stalne mušterije koje traže savjete kako se doma ošišati ili pofarbati. No nekoliko poziva primila je i od vrlo neočekivanih klijenata kojima je frizura hitna, a trenutno su najugroženija skupina kada je pandemija Corona virusa u pitanju. U nastavku pogledajte video ispovijest ove hrabre žene čiji je posao na čekanju kao i svih ostalih grana gospodarstva, čiji su poslovi privremeno obustavljeni.

I dalje nastavljamo pratiti priče ljudi koji su privremeno morali što se poslova tiče staviti ključ u bravu, a idući tjedan donosimo novu epizodu. Ostanite uz Jutarnji.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 22:51