Pasquale Menna

Američki gradonačelnik blizak Bidenu iskazao podršku Škare Ožbolt: ‘Zagreb treba njenu viziju‘

Nema kandidata koji bolje doprinose dužnosti i već priznatoj službi koju Vesna predstavlja svojim primjerom, tvrdi gradonačenik Menna
 Damir Krajac/Cropix

Iz tima neovisne kandidatkinje za gradonačelnicu Zagreba Vesne Škare Ožbolt poslali su priopćenje sa skeniranim pismom gradonačelnika grada Red Bank iz savezne države New Jersey. Gradonačelnik Pasquale Menna, blizak američkom predsjedniku Bidenu, iskazao je veliku podršku Vesni Škare Ožbolt za kandidaturu, stoji u priopćenju, u kojemu je prijevod pisma gradonačelnika Menna:

- S velikim entuzijazmom podržavam kandidaturu Vesne Škare Ožbolt za gradonačelnicu Grada Zagreba, u ovom vremenu od povijesne važnosti za grad.

Povezanost Sjedinjenih Američkih Država važna je za stabilnost Europe i prosperitet Hrvatske. Nužno je da gradonačelnica glavnog grada uživa dugotrajni skladni odnos, što će pomoći njegovim stanovnicima u post-pandemijskom svijetu.

Nema kandidata koji bolje doprinose dužnosti i već priznatoj službi koju Vesna predstavlja svojim primjerom. Ona je bila savjetnica prvom hrvatskom predsjedniku, predsjednica Odbora za reintegraciju istočne Slavonije, reformska i vrlo hvaljena ministrica pravosuđa, članica je Mediteranske mreže izmiritelja, a to su tek neka od njenih postignuća.

Hrvatska je stara i ponosna država, a Zagreb njen živahni glavni grad. Zagreb treba njenu viziju, vještine upravljanja, kompetentnost i iskustvo. Veza između naših naroda će biti povećana predanošću koju ona donosi, a što je dokazano kroz njezinu asistenciju u osiguravanju stabilnosti s NATO saveznicima tijekom mirovnog procesa i u periodu nacionalne stabilizacije.

Vesna Škare Ožbolt i Zagreb! Savršeni zajedno! - piše u pismu gradonačelnika Menna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:38