PUN HVALE

BANDIĆ ARENU IZNAJMLJUJE SVOJEM ISCJELITELJU Za kiropraktičara iz Jastrebarskog vjeruje da mu je spasio prst na nozi

Zagreb, 280515. Praska 11.Sabor.Prostorije stranke Milan Bandic.Gradolnacelnik Milan Bandic je uclanio poznate sportase u svoju stranku.Na fotografiji: Milan Bandic daje izjavu za medije.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je u srijedu da će od 1. rujna oko 100 četvornih metara prostora sportske dvorane Arene Zagreb iznajmiti iscjelitelju Marinku Smolčiću, koji mu je spasio prst na lijevoj nozi.

Bandić je na konferenciji za novinare u zagrebačkoj Areni rekao da je do ideje o iznajmljivanju dijela Arene iscjelitelju iz Jastrebarskog, koji se bavi kiropraktikom, došao na temelju osobnog iskustva.

Kaže da je tri mjeseca imao problema s drugim prstom na lijevoj nozi, te je obišao je sve doktore i specijaliste u Zagrebu, koji su mu preporučili operaciju, no onda ga je svojim tretmanom spasio Smolčić, pa zato i danas hoda i trči. "Onda sam ga zamolio bi li on došao u Zagreb da pomaže zagrebačkim sportašima", dodao je Bandić.

Također je najavio da će se u gornjem dijelu tribina u velikoj dvorani postaviti zastori kojima će se pregraditi dvorana, kako bi se u slučaju kada ima manje gledatelja dobila "toplija atmosfera".

Direktor Arene Zagreb Sretan Šarić najavio je da će Arena formirati vlastito ugostiteljstvo jer "Zagrebački holding ima dovoljno ljudi koji nisu baš prezaposleni".

U dvorani multifunkcionalnog tipa poput Arene teško je biti u plusu, ali se operativni troškovi mogu smanjiti. "Radimo na povećanju broja događaja i smanjenju troškova", rekao je Šarić i dodao da za 2016. već imaju brojne rezervacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:03