NAGOVARAO LIJEČNIKE DA GA PUSTE

BANDIĆ ĆE BITI NA AKTUALCU, A ONDA SE VRATITI U BOLNIČKI KREVET Potpisao je papir da na vlastitu odgovornost izlazi iz bolnice na Jordanovcu

 
 Damir Krajac, Damjan Tadic / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u gradskoj skupštini prisustvovuje glasovanju o zagrebačkom proračunu, unatoč tome što je zadnje dane proveo u bolnici.

Baš kad su svi pomislili da je zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću ipak zdravlje važnije od politike neposredno pred početak sjednice Gradske skupštine ipak je potpisao 'papir' da na vlastitu odgovornost izlazi iz Klinike za plućne bolesti Jordanovac. Tvrdi je da 'mora biti na aktualnom satu ali da će se brzo vratiti'.

Naime, kako saznajemo Bandić je još sinoć 'nagovarao liječnike da ga puste na koji sat samo dok obavi što se mora' ali oni su ostali neumoljivi. Istina, po nalazima srca, krvnog tlaka i ostalih ključnih parametara Bandićevo je stanje zadovoljavajuće, odnosno nije trenutno životno ugrožen ali još uvijek treba bolničko liječenje. Obećao je liječnicima da će se vratiti u svoj krevet čim završi aktualni sat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:00