GRADONAČELNIK JE LJUT

Bandić: Cijela Uprava Holdinga iz istog je sela

- Pogledajte upravu zagrebačkog Holdinga, svi su iz istog sela, zatvaraju se sobe, zapošljavaju se rođaci. I Pašalić je to radio prije 15 godina, povijest se ponavlja – kritizirao je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jutros na aktualnom satu gradske skupštine.

Odgovarajući na pitanja HSS-ovog Darka Vuletića i HDZ-ove Margarite Mađerić o stanju u zagrebačkom Holdingu, čiji je predsjednik proširene skupštine koju ne priznaje, Bandić se obrušio na Ivu Čovića, Dušana Viru, Branimira Zelića koji su iz Sinja.

Dodao je kako Holding ne kontrolira već tri mjeseca te ponovio kako ne priznaje novu Skupštinu, Upravu i Nadzorni odbor Holdinga.

Opasku Čoviću uputio je i HDZ-ov Jasen Mesić. – Četrnaest dana nakon najave o članovima uprave i podružnica koji će biti birani putem natječaja, Čovića nema na sjednici a uprava je nabubrila. Trebalo je smijeniti sve članove uprave. Pitam čije to političke slagalice provodi Čović kada samoinicijativno provodi odluke mimo skupštine. Može li mirno spavati ili sada, umjesto da spava, kuvertira ostavku – pitao je Mesić.

Prozvani Ivo Čović nije došao na sjednicu gradske skupštine jer, kako je napisao u SMS poruci predsjedniku skupštine Borisu Špremu, ga muči stomak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:49