'MOJ ŽIVOT JE GRAD'

BANDIĆ KAŽE DA GA NIŠTA NE MOŽE IZNENADITI 'Neće me nitko zaustaviti. GUP-a će biti i bez HDZ-a'

 
 Damjan Tadic / CROPIX

Prilikom otvorenja prvog dječjeg vrtića u sklopu bolnice na Rebru, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić osvrnuo se na prosvjed protiv njega koji se u subotu održao protiv njega i na kojem se skupilo oko desetak tisuća ljudi.

Gradonačelnik Bandić ponovno je poručio kako "uvijek netko radi, a netko fućka, a tako će i ubuduće ostati", piše Dnevnik.hr.

"Nisam ja ničiji žmigavac, ja 20 godina orem u brazdi, a nisam se vjenčao za službu, već za grad Zagreb. Radim to 20 godina i radit ću to dokle god mi budu ukazali povjerenje. Moji projekt i moj život je grad. Neće me nitko zaustaviti, nikakvi žmigavci i nikakva mizerija, ljudi koji nisu napravili pasje kućice", kazao je Bandić.

Kada su ga novinari upitali o sve glasnijim nagađanjima da bi mu zagrebački HDZ u Skupštini mogao okrenuti leđa zbog GUP-a, Bandić je kazao kako je to njihovo demokratsko pravo.

"Oni imaju pravo tako izraziti svoje nezadovoljstvo i ne treba se tu huditi ni srditi. GUP-a će biti i bez HDZ-a, ne bih to hiperbolizirao. Skupština će odlučiti, ja sam naučio svašta i ništa me ne može iznenaditi. Ispunio sam sve statutarne preduvjete, a zastupnici će sami izjasniti. Ja ne gradim ništa sebi, to nije moj GUP, neće me nitko zaustaviti", rekao je Bandić te dodao kako će prije same sjednice skupštine u gradskoj upravi najaviti još jedne novosti, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:24