MORAJU ISPRAZNITI ŠTALE

BANDIĆ O NAJAVLJENOM ISELJENJU KORISNIKA SA ZAGREBAČKOG HIPODROMA 'To je privatan problem, a privatni konji nisu moja briga'

Milan Bandić
 Damir Krajač / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, na 19. obljetnicu stupanja na vlast, odgovarao je u subotu na pitanje novinara o aktualnim gradskim problemima, među kojima je i obavijest koju su primili korisnici zagrebačkog Hipodroma da moraju isprazniti štale.

Gradonačelnik je novinare u subotu pozvao na "susret na terenu", na jednom od aktualnih gradskih gradilišta - gradilištu sljemenske žičare, javlja Dnevnik.hr.

Na pitanje reporterke Dnevnika Nove TV je li mu u 19 godina vladavine najgori bio boravak u istražnom zatvoru u Remetincu, odgovorio je da ''svatko tko u hrvatskoj politici nešto vrijedi, bio je najmanje tri mjeseca u zatvoru''.

Na pitanje o obavijesti korisnicima zagrebačkog Hipodroma da se do prosinca moraju iseliti i isprazniti štale, kazao je kako je to privatan problem te da privatni konji nisu njegova briga, piše Dnevnik.hr.

U petak je održan sastanak korisnika zagrebačkog Hipodroma, koje je iznenadila obavijest da moraju napustiti hipodrom i isprazniti štale, odnosno odvesti konje. Rok za selidbu imaju do početka prosinca 2019. godine, a gdje bi se trebali preseliti, zasad nije poznato.

Korisnike Hipodroma je o iseljavanju obavijestio sam Hipodrom, javlja Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 18:38