PRVI ČOVJEK ZAGREBA

Bandića tijekom podjele priručnika za vrtlarstvo zbog nesigurna koraka pridržavali suradnici

Zagrebački gradonačelnik na manifestaciji nije održao govor, a nije bio pretjerano raspoložen ni za fotografiranje s uzvanicima
Milan Bandić u Sesvetama na dodjeli priručnika 'Urbano biovrtlarstvo'
 Milan Bandić Gradonačelnik Zagreba/facebook

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić u utorak je u večernjim satima u gradskom vrtu u Sesvetama sudjelovao u podjeli priručnika "Urbano biovrtlarstvo", piše Večernji list.

Bandić je na podjelu zakasnio 45 minuta, a Večernji piše da tijekom podjele priručnika nije bio sigurnog koraka te da se ljuljao i teturao. Suradnici su ga tijekom manifestacije pridržavali i pomagali mu da održava ravnotežu.

Zagrebački gradonačelnik na manifestaciji nije održao govor, a nije bio pretjerano raspoložen ni za fotografiranje s uzvanicima. Bandićevi su suradnici, navodi Večernji, okupljenim fotografima i snimateljima pokušali zakloniti pogled.

Pitali smo Bandićeve suradnike je li zagrebački gradonačelnik uistinu došao pijan u Sesvete, s obzirom na intepretacije prizora koje su odmah počele kolati mrežama, no oni su to negirali.

- Gradonačelnik se sa suradnicima prije dolaska malo proveselio, no bezobrazno je govoriti da se napio ili da ga je itko morao pridržavati. To su neistine - kazali su ljudi bliski Bandiću.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 23:44