ZBOG HOLDINGA

Bandićeva stranka traži žurnu sjednicu Skupštine: ‘Afera je razotkrila sve slabosti Tomaševića‘

Proklamirana načela Možemo! da u donošenju odluka poštuju zakon i demokratsku proceduru tope se naočigled, poručili su
Jelena Pavičić Vukičević
 Pixsell/Matija Habljak/Pool

Stranka rada i solidarnosti priopćila je u utorak da se pridružuje zahtjevu HDZ-a za održavanjem žurne tematske sjednice Gradske skupštine o stanju u Zagrebačkom holdingu.

"Novonastala situacija u Zagrebačkom holdingu razotkrila je sve slabosti upravljačkih kapaciteta gradonačelnika Tomislava Tomaševića, koje će se vrlo brzo reflektirati na nagrizanje stečenog standarda življenja građana Zagreba", navodi se u priopćenju stranke.

Navode kako se od gradskih vlasti traži odlučnost i učinkovitost u donošenju odluka na korist građana, a ne "skrivanje iza praznih alibi priča o kosturima iz ormara".

"Proklamirana načela Možemo! da u donošenju odluka poštuju zakon i demokratsku proceduru tope se naočigled", poručili su iz stranke pokojnog gradonačelnika Milana Bandića.

Smatraju kako je tematska sjednica Skupštine jedino pravo mjesto gdje se u cjelovitoj, demokratskoj i argumentiranoj raspravi može javno i transparentno sagledati prava slika situacije u kojoj se našao Holding uslijed nespremnosti nove vlasti da održava poslovne i upravljačke procese te da se ulovi u koštac s problemima koji nastaju u upravljanju tako složenim sustavima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. listopad 2021 17:25