‘NEĆU TO TOLERIRATI‘

Bandiću se nitko od suradnika ne javlja na mobitel, uputio im je ljuti dopis, evo što tamo piše

‘Kada su u pitanju javne usluge, ne možemo sebi priuštiti dostupnost samo u radno vrijeme, nego moramo biti dostupni uvijek‘
Milan Bandić
 Goran Mehkek/Cropix

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odlučio se obračunati s neposlušnim voditeljima podružnica Zagrebačkog holdinga.
Naime, iz internog dopisa, u čijem je posjedu Jutarnji list, jasno je kako se voditelji gradskih tvrtki tijekom godišnjeg odmora nisu htjeli javljati na pozive prvog čovjeka Zagreba. Zbog tog ignoriranja od gradonačelnika je stigla uputa u kojoj se napominje kako službeni mobiteli služe tome da se korisnici na njih javljaju.

“Kada su u pitanju javne usluge, ne možemo sebi priuštiti dostupnost samo u radno vrijeme, nego moramo biti dostupni uvijek, za vrijeme i izvan radnog vremena, a u slučaju osobne spriječenosti potrebno je Uredu gradonačelnika i Gradskom uredu za gospodarstvo, energetiku i zaštitu okoliša javiti ime i prezime te kontakt podatke osoba koja vas mijenja”, navedeno je u dopisu upućenom voditeljima podružnica.

Na kraju ujedno stoji da se neće tolerirati nemogućnost stupanja u kontakt s osobom koja je odgovorna za bilo koju od javnih usluga u Gradu Zagrebu te da će se takvo ponašanje smatrati neodgovornim i biti povod za poduzimanje različitih sankcija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. srpanj 2023 14:44