PLAVI GRAD

Bliski Bandićev suradnik osnovao novu stranku, podržali ga Mesić i Otto Barić: ‘Bit ću gradonačelnik, ovo je prvi potez!‘

Na predstavljanju stranke podršku mu je dao i bivši predsjednik Republike Stjepan Mesić

Stjepan Mesić, Ivica Lovrić, Otto Barić

 Lucija Ocko/Cropix

Ivica Lovrić, nekadašnji bliski suradnik gradonačelnika Milana Bandića osnovao je novu političku stranku "Plavi grad" te najavio kandidaturu za gradonačelnika Zagreba, prenosi Dnevnik.hr.

Na predstavljanju stranke podršku mu je dao i bivši predsjednik Republike Stjepan Mesić. U programu stranke navode socijalnu pravdu, održiv urbanistički razvoj, unaprjeđenje komunalne i prometne infrastrukture, dostupno obrazovanje i dječju skrb, te skrb o starijima i potrebitima uz potpore zagrebačkom sportu.

"Bavit će se politikom isključenom ideologije koja je posvećena samo rješavanju problema i interesima građana grada Zagreba. Prvenstveno nam je cilj pripremit se za lokalne izbore i maknuti ovu nesposobnu vlast", izjavio je Lovrić.

"Podržavam sve što može pomoći Zagrebu i Hrvatskoj. Ljudi koji su pripadnici različitih stranaka ne moraju se osjećati kao neprijatelji jedan prema drugome", poručio je Mesić, prenosi Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 14:33