KVAR

Brojni kvartovi u Zagrebu ostali bez tople vode, u HEP-u objasnili što se događa

Iz HEP-Toplinarstva procjenjuju kako bi po trenutnom stanju na terenu, opskrba toplom vodom trebala biti uspostavljena sutra tijekom dana

Radovi na vrelovodu (ilustracija)

 Darko Tomas/Cropix

HEP-Toplinarstvo obavijestilo je u subotu kako je zbog tehničkih poteškoća u proizvodnom postrojenju TE-TO Zagreb, nastalih uslijed jučerašnjeg nevremena, u jutarnjim satima obustavljena isporuka tople vode krajnjim kupcima u Novom Zagrebu te u naseljima u istočnom dijelu grada.

Isporuka tople vode obustavljena je i u naseljima Kruge, Savica, Sigečica, Borovje, Folnegovićevo, Ferenščica, Dubrava, Donji grad, Trnje, Njivice, Martinovka, Vrbik i Cvjetno.

Ističu da je uslijed kvara na proizvodnom postrojenju došlo i do nekoliko puknuća na vrelovodnoj mreži, kao posljedica nevremena.

Nakon što se uspostavi rad proizvodnog postrojenja, moći će se utvrditi točan broj i lokacije puknuća vrelovoda te pristupiti sanaciji, stoji u priopćenju.

Radnici HEP Proizvodnje i HEP-Toplinarstva su na terenu kako bi se kvar i puknuća što prije sanirali.

Iz HEP-Toplinarstva procjenjuju kako bi po trenutnom stanju na terenu, opskrba toplom vodom trebala biti uspostavljena sutra tijekom dana.

Krajnje kupce mole za strpljenje i razumijevanje dok se šteta ne sanira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. prosinac 2023 17:51