LANAC BRZE HRANE

Čini se da Subway i nakon drugog pokušaja zatvara lokale u Hrvatskoj: ‘Mala nada još postoji, ali...‘

Početak je listopada, a na vratima restorana Subway u Ilici i dalje stoji obavijest da su zatvoreni zbog godišnjeg odmora
Subway (ilustracija)
 Urbanimages/Alamy/Profimedia

Početak je listopada, a na vratima restorana Subway u Ilici i dalje stoji obavijest da su zatvoreni zbog godišnjeg odmora. Na službenoj stranici piše da je zatvoren i restoran u Arena centru, a Facebook stranica Subway Hrvatska više se ne može otvoriti.

- Trenutno ne radimo i još rješavamo pitanje hoćemo li naše poslovnice potpuno zatvoriti ili ne. Mala nada za ljubitelje naše hrane još uvijek postoji, ali treba sve vidjeti s najmodavcima, poručuju iz Subwaya. U telefonskom razgovoru nam nisu željeli otkriti više detalja o razlozima zatvaranja, već su nas uputili da sva pitanja pošaljemo e-mailom. Odgovore čekamo i dalje.

Ova dva zagrebačka restorana jedine su poslovnice Subwaya u Hrvatskoj u koju je kompanija prvotno stigla 2004. godine. Prvi restoran otvorio se u Gajevoj ulici, a zatim je uslijedilo još pet novih lokacija. Tri godine kasnije restorani su se počeli zatvarati - najprije na Trgu bana Jelačića, da bi se 2009. godine posljednji zatvorio onaj u prolazu Cibonina tornja.

Subway je nakon osam godina odlučio ponovno iskušati sreću u Hrvatskoj. Otvoren je restoran u Arena centru, a kompanija je najavljivala otvaranje još 20-ak restorana diljem Hrvatske. Sve je ipak stalo na otvaranju samo još jedne poslovnice u Ilici. Iako je na svojoj stranici mušterijama obećavao „preukusne sastojke i fantastične arome u milijardama kombinacija sendviča, salata i svitaka“, izgleda da ovaj američki lanac brze hrane u Hrvatskoj ponovno nije uspio zaživjeti.


Ako imate gradsku priču, javite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 18:15