STIŽE PELOSI

Danas i sutra očekujte gužve u Zagrebu: Policija je objavila karte, evo koje je rute najbolje izbjegavati

Policija poziva građane na razumijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa

Trnje - Centar

Prvi parlamentarni summit Međunarodne krimske platforme održava se u ponedjeljak i utorak u Zagrebu radi čega se na području Zagreba i Velike Gorice očekuje dolazak i boravak većeg broja predsjednika/ca Parlamenata i Parlamentarnih skupština te međunarodnih organizacija. Međuostalim, dolazak na povijesni skup potvrdila je i Nancy Pelosi, predsjednica Zastupničkog doma Sjedinjenih Američkih Država.

Zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostavit će se privremena regulacija prometa te tom prilikom može dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja odvijanja prometa uz nazočnost policijskih službenika.

image

Novi Zagreb

image

Zračna luka - Buzin

Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba, 25. listopada od 6 sati do 22 sata, uspostavit će se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop - policija“, a o čemu su vlasnici vozila i stanari zgrada na navedenim lokacijama već upoznati.

image

Gornji grad

image

Trnje - Centar

Slijedom svega navedenog, policija poziva građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake, na razumijevanje i strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana.

Također, građani se pozivaju na dosljedno poštivanje uputa i naredbi policijskih službenika kao i poštivanje pravila navedenih u privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 17:03