VELIKI KONCERT

Ententinići do posljednjeg mjesta ispunili veliku Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog

Projekt je činilo 350 članova različitih zborova i solista, a na pozornici su se pojavili i sve oduševili Ententinići

Ententinići u KD Vatroslav Lisinski

 Davor Denkovski/

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog protekli je vikend bila centar najbolje dječje zabave. Održan je koncert pod nazivom “Mi smo EnTenTinići - pjevajte s nama!”, a projekt je činilo 350 članova različitih zborova i solista.

Zborovi “Trešnjići”, “Crescendo”, “Smiješak”, “Bajka”, “Zagrepčanke i dečki”, “Zagrebački anđeli”, plesne skupine Plan B i Balans-Code te solisti Lucija Eterović i Aurelia Stašić otpjevali su popularne dječje pjesme kao što su “En, Ten, Tini”, “Hoki Poki”, “Kad bi svi” te mnoge druge.

image

Ententinići u KD Vatroslav Lisinski

Davor Denkovski/

Ovaj veseli događaj u organizaciji RTL Hrvatska i Menart/Arija je vodio odlično raspoloženi Bojan Jambrošić.

Na veselje mnogobrojne publike, na pozornici su se pojavili i sve oduševili Ententinići koje čine mišica Ena, slonić Ten i zebrica Tina, a svojim dolaskom djecu je oduševio i popularni Kockić!

image

Ententinići u KD Vatroslav Lisinski

Davor Denkovski/

Oduševljenje najmlađih posjetitelja, ali i njihovih roditelja, kulminiralo je kada su se na pozornici okupili članovi svih zborova, solisti kao i voditelj događaja te kad su s cijelom dvoranom otpjevali jednu od najpoznatijih pjesmica ‘’Kad si sretan’’.

Malo je reći da su svi bili radosni, osmijesi na licima govorili su više od riječi. Ovaj koncert je zasigurno bio događaj koji će se dugo pamtiti!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:43