TOMAŠEVIĆ UZVRAĆA

‘Filipović se više bavi mnome nego problemima u gradu. Bez podrške stranke on nije politički akter‘

Ako itko može provesti promjene, to sam ja, a kolega Filipović sve duguje stranci, tvrdi Tomašević
 Ranko Suvar/Cropix

Tomislav Tomašević, kandidat za gradonačelnika Zagreba platforme Možemo!, prokomentirao je istraživanje N1 televizije o lokalnim izborima, prema kojem je najizgledniji kandidat za čelno mjesto grada.

Tomašević ja za N1 kazao da ankete pokazuju stabilnu podršku i dodao da očekuje ulazak u drugi krug.

- Ne opuštamo se, kampanja se tek zahuktava. Ostavit ćemo i zadnji atom snage u kampanji, bez obzira na odlične rezultate u anketi - kazao je.

Tomašević vjeruje da će moći formirati vladajuću većinu u Gradskoj skupštini s progresivnim strankama koje su bile u oporbi.

Kazao je da ima oko šest posto neodlučnih birača i zadatak će im u ovih mjesec dana biti da neodlučne uvjere da im daju glas. Osvrnuo se i na prozivke HDZ-ovog kandidata Davora Filipovića.

- Ne ovisim o nikome, dobivam plaću u Hrvatskom saboru. Zaposlenik sam hrvatskoga naroda, U Sabor sam došao s najviše glasova od svih zastupnika. Vidi se moj rezultat u odnosu na moju stranku, i njegov rezultat u odnosu na njegovu stranku. Filipović bez podrške stranke nije politički akter. Ako itko može provesti promjene, to sam ja, a kolega Filipović sve duguje stranci - kazao je.

Tomašević je za N1 kazao i da ga Filipovićeve usporedbe s Ivanom Viliborom Sinčićem ne smetaju.

- Svaki dan se više bavi mnome nego problemima u gradu. Ja se ne bavim drugim kandidatima. Puno je problema koje treba paralelno početi rješavati i pripremamo se već sada - kazao je Tomašević.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:43