PROVOD NA NASIPU

FOTO: NOVO MJESTO U GRADU Uskoro se opet otvara Brazil, nekad najpopularniji klub u barki na Savi

Klub ima novu voditeljicu koja je uvjerena da će mu vratiti nekadašnju popularnost i goste

Brazil, jedna od tri splavi na Savi koje su nekad bile popularno mjesto zagrebačkog noćnog života, uskoro se ponovno otvara.

U najam ga je uzela nova mlada vlasnica, Tamara Vranješ, koja je preuredila interijer i priprema novi program koji bi nekad popularnom klubu trebao vratiti stare goste i privući nove.

Uz obližnje barke Papilon i Sidro, Brazil je nekad bio prepun vikendom, a dobro je poslovao i preko tjedna. Onda je 2007. Grad odlučio da barke više ne smiju raditi poslije ponoći, i ubrzo su klubovi na Savi opustjeli.

U klubu su zasad promijenjene pločice na ulazu, DJ pult, prostor je svjetliji...

- Uredili smo vanjsku terasu i planiramo raditi i preko dana. Što se tiče večernjeg programa, radit ćemo od srijede do subote, a organizirat ćemo tematske večeri.

Muzika će biti alternativna, neće biti mjesta mainstream muzici i narodnjacima - govori Tamara Vranješ.

Glavni je problem postojeća odredba o radnom vremenu, pa ako je Grad ne promijeni, klub će funkcionirati po istom principu kao KSET ili Katran, znači preko udruge. Prvo veće događanje zatvorenog tipa bit će ovog petka party Goulash Disko Festivala, a uskoro, kad Tamara riješi posljednje birokratske prepreke, počinje i redovni noćni program kluba Brazil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. travanj 2024 11:33