ALTERNATIVNI PRAVCI

FOTO: POLICIJA U NEDJELJU ZATVARA PROMET U ZAGREBU, POGLEDAJTE KUDA SE KRETATI Ako idete autom, ovo su putovi kojima možete voziti

 
 Ronald Goršić/Cropix / PU zagrebačka

U nedjelju, 14. listopada, održava se 27. Zagrebački maraton pa će za automobilski i tramvajski promet biti zatvorene prometnice od Ilice na raskrižju sa Selskom preko Trga bana Jelačića do Dubrave, izvijestila je u četvrtak zagrebačka policija koja je građanima preporučila alternativne pravce kretanja.

Promet će biti zatvoren u nedjelju, od 9 do 15,30 sati na cestama: Ilica, od Selske do Trga bana Jelačića - Trg bana Jelačića - Jurišićeva ulica - Trg hrvatskih velikana - Draškovićeva, od Đorđićeve do Vlaške - Vlaška ulica - Maksimirska - Ulica Dubrava, od Avenije Gojka Šuška do Ulice Poljanice II. - Europski trg, izvijestila je zagrebačka policija.

Na cijeloj trasi utrke bit će obustavljen tramvajski promet, a autobusni i tramvajski promet odvijat će se prema posebnom rasporedu ZET-a.

Preporuča se korištenje alternativnog pravca sa sjeverne strane trase kretanja maratonaca, a koji povezuje istočni i zapadni dio grada: Selska - Sveti Duh - Bijenik - Lukšić - Šestinska cesta - Mlinovi - Gračanska - Markuševečka - Vida Ročića - Miroševečka - Slanovečka - Sunekova -Dankovečka - M. Lovraka - V. Žgeneca - Trnovčica - Dubec.

U nastavku pogledajte ilustrativne prikaze zabranjenih i alternativnih pravaca objavljenih na stranicama PU zagrebačke:

PU zagrebačka

PU zagrebačka

PU zagrebačka

PU zagrebačka

PU zagrebačka

PU zagrebačka

PU zagrebačka

PU zagrebačka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:46