TRGOVINA S JEFTINOM HRANOM

FOTO: U ZAGREBU OTVOREN NAJVEĆI OUTLET S HRANOM U HRVATSKOJ Cijene su i do 90 posto niže nego u 'običnim' dućanima!

 CROPIX

U zagrebačkom kvartu Trešnjevka na adresi Tratinska 80 preko puta trešnjevačke tržnice, jutros je svečano otvoren Food Outlet Žabac.

Radi se o trgovini jeftine hrane koju trgovački centri i tvornice zbog raznih razloga nisu uspjeli prodati, a cijene su i do 90 posto niže nego u ostalim trgovinama.

Food Outlet Žabac prostire se na čak 300 četvornih metara, a na policama se nalazi višak robe, oštećeni proizvodi i hrana pred istekom roka trajanja.

U novootvorenom outletu u ponudi je više mesnih proizvoda, sireva, jogurta i druge 'konkretne' hrane nego što je slučaj u prvom food outletu u Tkalčićevoj ulici, gdje se mahom prodaju grickalice i slatkiši.

Vlasnici trgovine su Maja i Mario Žamboki koji su otkrili kako su ideju za ovakav koncept dućana dobili kada su vidjeli koliko se hrane zapravo baci.

- Potaknuti pozitivnim iskustvima iz prvog food outleta Žabac logično je bilo otvorenje na puno većem prostoru. 'Prema dosadašnjem iskustvu mogu reći da u naše dućane dolaze sve generacije, od djece, mladih do starijih osoba i što nam je najbitnije ljudi odavde izlaze sretni jer kupe punu košaru proizvoda za malo novca - kazao je Mario Žamboki.

Vlasnici su otkrili kako imaju u planu otvaranje novih food outleta Žabac u Zagrebu, ali i da će se širiti po cijeloj Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. rujan 2023 12:53