NOVA MJESTA

FOTO: ZAGREB POSTAJE MEKA NOĆNOG ŽIVOTA U prosincu otvorena čak četiri velika kluba

U svim novim klubovima pušta se urbana glazba, a u jednom od njih, Hangaru u blizini Cibone, večeras se održava koncert S.A.R.S.-a

Zagrebački noćni život u posljednjih je mjesec dana radikalno oživio. U širem gradskom centru u tom su razdoblju, naime, otvorena čak četiri nova noćna kluba.

Vlasnici radijske postaje Enter Zagreb u Vukovarskoj su otvorili Enter The Club. Radi se o jedinstvenom spoju medija i noćnog kluba, prvom u Hrvatskoj, pa će svi ljubitelji elektronske i klupske glazbe koju inače slušaju na radijskim frekvencijama sada moći plesati u Ulici grada Vukovara 72.

Foto: Facebook

Inovativno uređenje

Klub se smjestio u istoj zgradi u kojoj se nekad nalazio restoran Mu, odnosno velika poslovnica Fine. Enter The Club otvoren je petkom i subotom od 23 sata kad se na plesni podij kluba prenosi atmosfera radijskih programa Enter Peglaona i Enter Club Mix, koji su omiljeni među slušateljima, a DJ-i puštaju elektronsku glazbu.

Konceptualni bar Tesla Power House svoja je vrata u Varšavskoj 4 otvorio sredinom prosinca i vrlo brzo postao jedno od omiljenih mjesta za kavu ili izlazak vikendom.

Foto: Facebook

Njegovih 140 četvornih metara uređenjem je u potpunosti posvećeno velikom izumitelju Nikoli Tesli, a svaki dan u tjednu posjetiteljima nudi drugačiji program.

Na bogatom rasporedu su promocije i izložbe mladih umjetnika, predstavljanja vinara, večeri stand-up komedije, promocije knjiga, razmjena vinil ploča i, naravno, dobra glazba.

Gostovanja DJ-a

Na mjestu bivšeg People’sa sada je novi klub Play čiji je cilj postati omiljeno mjesto za izlazak Zagrepčana vikendom.

Foto: Cropix

Osim kao noćni klub, Play radi i kao dnevni bar, a u njemu se slušaju isključivo mainstream glazba i strani komercijalni hitovi te su u planu gostovanja poznatih domaćih i stranih DJ-a, koja bi trebala startati u siječnju. Play može primiti 400 gostiju, a podijeljen je na središnji dio, kojim dominiraju šank i veliki plesni podij, te dva VIP dijela koji su kaskadno odvojeni od ostatka kluba.

Iza Cibonina tornja, u Ulici Florijana Andrašeca 14, na sam Božić otvoren je Hangar Club, a već večeras svoj koncert tamo će održati popularni bend S.A.R.S. U ovom novouređenom klubu puštat će se house, R’n’B, pop i dance glazba.

Foto: Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 12:54