LOPOVI HARAJU

FOTO/VIDEO: PREPOZNAJETE LI OVOG DRSKOG KRADLJIVCA? Ukrao bicikl iz zgrade u zagrebačkim Utrinama i pozirao nadzornim kamerama

 
 Facebook

Lijepo vrijeme izmamilo je bicikliste u grad, a zajedno s njima i kradljivce bicikala koji ponovno operiraju ne samo po zagrebačkim ulicama već i po stubištima, zaključanim spremištima i garažama.

Jedan takav drski lopov ukrao je bicikl prije nekoliko dana sa stubišta zgrade u Kombolovoj ulici u Utrinama. Međutin, nije računao na prilično dobru pokrivenost stubišta nadzornim kamerama.

O svemu je obaviještena i policija, a vlasnik bicikla, Dorian, snimke je objavio je na svojem Facebook profilu i zamolio za pomoć.

U objavi na Facebooku kaže:

'Pozdrav svima,

Jučer, 19.04. oko 16 45, mi je nepoznati počinitelj ukrao bicikl ispred stana na 5. katu zgrade u Kombolovoj ulici u Utrini. Uz post prilažem dvije video snimke iz stepeništa i prizemnog haustora gdje se vidi kako počinitelj iznosi navedeni bicikl.

Bicikl je marke Diamondback, sive boje, kučišta za mijenjanje brzina su bijele boje, na glavnoj osovini pise DB i bijelom bojom isprejano DOKI (ako je lik pametan će to sredit). Pocinitelj nosi prsluk sa kapuljačom, crnu trenirku/traperice, i cčni mi se sivo plave Vansice sa zelenim vezicama na nogama. Vidite sve to i sami.

Molio bih Vas, ako slučajno vidite ili mislite da ste vidjeli počinitelja ili bicikl, da mi dojavite. Sutra će vjerojatno ići i prijava na policiju.

Bio bih Vam vrlo zahvalan!'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:28