BOGAT LINE-UP

Glazbena krema u Ilici: Natali Dizdar u subotu otvara ‘Advent festival u Prolazu‘

Svi posjetitelji Jägerhorna od 26. studenoga pa do početka siječnja moći će uživati u čak 16 koncerata

Advent festivalu u Prolazu

 Borna Kuzmanovic

Ovogodišnje izdanje zagrebačkog Adventa, kako je najavljeno, brojnim sadržajima i atraktivnim dekoracijama trebalo bi ponovno oživjeti staru slavu grada Zagreba kao iznimno atraktivne blagdanske destinacije za sve domaće i strane posjetitelje.

Jedna od neizostavnih lokacija za zabavu i uživanje u idiličnoj božićnoj atmosferi biti će i Jägerhorn u zagrebačkoj Ilici u sklopu kojega građane i sve posjetitelje grada Zagreba očekuje posebno iznenađenje u vidu svakodnevnih glazbenih događanja.

Riječ je o "Advent festivalu u Prolazu", koji će počevši od 26. studenoga pa do početka siječnja ugostiti neka od najatraktivnijih glazbenih imena urbane glazbe.

Svi posjetitelji Jägerhorna u navedenom periodu moći će uživati u čak 16 koncerata. Glazbena događanja bit će organizirana svakodnevno dok će glavni koncerti biti održani od četvrtka do nedjelje u vrijeme trajanja Adventa.

Svi posjetitelji imat će priliku uživati u izvedbama Soul Shadowsa, Mangroovea, Kristijana Beluhana, CP Supaloversa, Oridano Gipsy Jazz banda, Tonija Drame, Brasil Samba Trija, Balkanzoo Trija i mnogih drugih.

image

Advent festivalu u Prolazu

Borna Kuzmanovic

Otvorenje nas očekuje u subotu, 26. studenoga, kad će Festival i događanja u Jägerhornu svojim nastupom obilježiti Natali Dizdar. Uz spomenuta imena, organizatori ističu kako će u narednim danima najaviti još dva respektabilna izvođača koji spadaju u sam vrh domaće glazbene scene. Navedeni line-up svakako će biti garancija vrhunskog provoda.

Osim koncerata, program Festivala bit će upotpunjen brojnim nastupima poznatih domaćih DJ-eva, dok će svakoga četvrtka u Jägerhornu biti organizirane JAZZ večeri tijekom kojih će nastupiti neki od vodećih domaćih jazz umjetnika, ali i stranih izvođača ovog glazbenog žanra.

Zahvaljujući festivalskim događanjima, za očekivati je da će Jägerhorn postati jedna od neizostavnih točaka ovogodišnjih božićnih događanja u glavnom gradu.

image

Advent festivalu u Prolazu

Borna Kuzmanovic
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:16