PREUREĐENJE KASNI

Građani za Praznik rada pohrlili na Jarun pa ostali razočarani, nema ni parkinga ni sjenica: ‘Naručene su, ali...‘

Zbog ukidanja parkinga, pa i najave mogućeg budućeg zatvaranja kruga oko jezera za promet, pobunili su se ugostitelji

Jarun

 Vanesa Pandzic/CROPIX

Preuređenje RŠC-a Jarun kasni, pa nakon što je tek ovih dana završeno asfaltiranje i iscrtavanje prometne regulacije koje je trebalo biti gotovo prije mjesec dana, ni praznik rada u krugu jezera nisu dočekale nove sjenice.

image

Jarun

Vanesa Pandzic/CROPIX
image

Jarun

Vanesa Pandzic/CROPIX

Iz gradske uprave za portal Index objasnili su kako su naručene, ali još nisu stigle, a da stare više nisu bile u dobrom stanju. U svakom slučaju Jarun je sezonu roštiljanja dočekao bez sjenica i parkinga, no povećan je prostor za rekreaciju, pa i sama biciklistička staza. Brojni rekreativci tu su promjenu pozdravili, ali zbog ukidanja parkinga, pa i najave mogućeg budućeg zatvaranja kruga oko jezera za promet, pobunili su se ugostitelji koji ondje posluju.

U krugu jezera je, među ostalim, ukinuto parkiranje, a i u promet je uveden autobus koji će vikendom raditi krug oko jezera. Cilj je da se RŠC Jarun u budućnosti skroz zatvori za promet, pa je ovo tek privremeno rješenje.

Gradska uprava predvođena Tomislavom Tomaševićem najavljuje potpunu revitalizaciju RŠC Jarun te se krenulo i prema iznalaženju rješenja za čišćenje samog jezera.

image

Jarun

Vanesa Pandzic/CROPIX
image

Jarun

Vanesa Pandzic/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 13:02