INSTRUKTORICA JOGE

Gradonačelnik sa suprugom u večernjem izlasku: Prva dama Zagreba oduševila elegantnom kombinacijom

U bijeloj košulji i bijelim trapericama uživala je na koncertu sa suprugom koji je odjenuo klasično odijelo.
Tomislav Tomašević sa suprugom Ivom
 Zeljko Puhovski/Cropix

Brojna poznata lica bila su sinoć biti na koncertu Ive Pogorelića koji je održan u župnoj crkvi sv. Ivana Krstitelja na Gornjem gradu.

Među njima su bivši hrvatski predsjednik Ivo Josipović te aktualni zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u društvu supruge Ive Mertić Tomašević.

Samozatajna prva dama Zagreba ponovno je oduševila jednostavnom i elegantnom kombinacijom. U bijeloj košulji i bijelim trapericama uživala je na koncertu sa suprugom koji je odjenuo klasično odijelo.

Još u izbornoj noći krajem svibnja, kada je Tomašević osvojio izbore za gradonačelnik, Iva Mertić je pokazala da je jednostavnost njezin životni moto kada je moda u pitanju.

Odjenula je tada crnu majicu i bijele hlače, a za obuću je radije izabrala udobne tenisice nego cipele na štiklu. Na ramenu je nosila običnu platnenu torbu što je posve u skladu sa zelenom politikom kakvu platforma Možemo! zastupa.

Gradonačelnik i instruktorica joge s diplomom iz komparativne književnosti i fonetike nedavno su proslaviti pet godina braka.

image
Iva Mertić, Tomislav Tomašević i Ivo Josipović
Zeljko Puhovski/Cropix
image
Tomislav Tomašević sa suprugom Ivom
Zeljko Puhovski/Cropix
image
Tomislav Tomašević i Ivo Josipović
Zeljko Puhovski/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:58