DETALJI TRAGEDIJE

Horor na Žitnjaku: Drvo palo na vozilo, žena u posljednjem trenutku pobjegla, vozaču nije bilo spasa...

Iza zagrebačkih vatrogasaca do sada je preko 200 odrađenih intervencija diljem metropole

Smrt na Žitnjaku

 Jutarnji List/

Zagrebom je, tijekom nevremena, doslovno letjelo sve. A da je tome tako svjedoči i jedan, nažalost, smrtni slučaj. Kako doznajemo, na Slavonskoj aveniji nastradao je muškarac. Prema prvim informacijama on se automobilom kretao po navedenoj dionici tijekom silovitog nevremena te je u jednom trenutku drvo se odlomilo i palo na njegovo vozilo.

U toj jezivoj situaciji, njegova suputnica sa suvozačeva mjesta je uspjela napustiti auto, međutim, neslužbeno doznajemo, vozaču nažalost nije bilo spasa. U tijeku je policijski očevid na mjestu užasa. Prvo se mora raskrčiti prostor kako bi se došlo do vozila.

Inače, iza zagrebačkih vatrogasaca do sada je preko 200 odrađenih intervencija diljem metropole. Letjeli su krovovi kuća ili barem dijelovi. Letjela su i cijela drveća ali i krošnje od kojih je većina prepriječila puteve ili, pak, poklopila automobile, garaže... Na terenu su osim članova Javne vatrogasne postrojbe Zagreb i niz DVD-ova koji nesebično daju svoj obol. Zabilježeno je i par požara manjeg intenziteta, a odrađeno je i nekoliko spašavanja ljudskih života.

Zagrebački vatrogasci opetovano ukazuju da su im linije i dalje zagušene te mole građane na strpljenje i da zovu samo u slučaju nužde ili ako je život u opasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 20:18