ZADNJI DAN ŠKOLE

I policija u čudu, ne pamti se da je ijedna Norijada u povijesti bila slična jučerašnjoj!

Čini se da su maturanti zaista poslušali upute i savjete policije i hitnih službi

Norijada, Rijeka 

 Damir Skomrlj/Cropix

Ovogodišnja Norijada zagrebačkih maturanata, koji su u petak od ranih jutarnjih sati slavili zadnji dan škole i njihovog srednjoškolskog obrazovanja, prošla je poprilično mirno sudeći prema informacijama policije i hitnih službi. Dapače, ne pamti se da je ijedna bila mirnija od jučerašnje.

Iz PU zagrebačke kažu kako je proslava prošla bez značajnijih problema ili intervencija o kojima bi izvijestili, dok su timovi hitne medicinske pomoći morali intervenirati sveukupno devet puta. Šest maturanata bilo je pregledano zbog alkoholiziranog stanja, nakon čega su ih pokupili roditelji i odveli doma.

image

Norijada na Trgu bana Josipa Jelačića

Josip Bandic/Cropix

Dvije djevojke bile su pregledane zbog uboda insekta i površinske ozljede potkoljenice, a jedan maturant je zadobio udarac šakom u donju čeljust i bio prevezen na maksilofacijalnu kirurgiju KB-a Dubrava radi pregleda.

Podsjećamo, povorka se u petak s Trga bana Jelačića uputila prema Bundeku, gdje je za njih bio pripremljen program. U parku su, kako bi proslava protekla sigurno, dežurale zdravstvene službe, vatrogasci, spasioci, redarska i zaštitarska služba.

image

Povorka maturanata na putu prema Bundeku

Josip Bandic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 13:20