NAPETA ATMOSFERA

INCIDENT U VUKOMERCU, RODITELJI NEGODOVALI U KRUGU ŠKOLE Kad su stigli Bandić i Kalinić došlo je do naguravanja: 'Pa tko si ti? Jesi ti policija?'

 
 Željko Puhovski / CROPIX

U popodnevnim satima u zagrebačkom naselju Vukomerec stotinjak roditelja okupilo se u krugu škole. Neto prije došlo je do munjevite intervencije policije u kući ispred koje se prije dva dana dogodio žestoki obračun, pri čemu je uhićen muškarac s tjeralice Senad Zahirović.

U prosvjednu “šetnju” jučer se oko 17.10 uputio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je u dvorište škole ušetao okružen policajcima u civilu dok su se na zvučnicima puštale dječje pjesme, poput “Kad se male ruke slože”, “Učini hoki-poki” i “Bratec Martin”. Nekoliko metara dalje od njega začuli su se povici “pa tko si ti, jesi li ti policija”, “ulizico” i “ja dijete ne smijem pustiti na ulicu, a on radi show”.

Potom je policija opkolila područje i odvela čovjeka srednje dobi na ispitivanje. Svjedoci nam kažu da je Pavle Kalinić udario sina spomenutog čovjeka zbog čega ga je on gurnuo i unio mu se u lice.

Po dolasku ispred škole gradonačelnik Bandić odgovarao je na pitanja novinara.

- Ja sam spreman dobiti batine, nikad nisam imao tjelohranitelja, niti ću ga imati. Nisam nešto posebno hrabar, ali nisam ni budala, rekao je novinarima Bandić, piše Dnevnik.hr.

Također, jedna je ženska osoba s terase kuće u kojoj se u srijedu dogodio incident, a koja se nalazi neposredno pored škole, imala verbalni sukob s jednom osobom na ulici, nakon čega je policija ušla u tu kuću. Nakon nekog vremena policija je pozvala hitnu pomoć, koja je odvezla mlađu žensku osobu.

Zagreb,140918.
Vukomerec.
Zbog pucnjave koja se dogodila prije dva dana stanovnici Vukomerca prosvjeduju.
Na fotografiji: kuca u Poreckoj 32.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Zeljko Puhovski / CROPIX

Zagreb,140918.
Vukomerec.
Zbog pucnjave koja se dogodila prije dva dana stanovnici Vukomerca prosvjeduju.
Na fotografiji: kuca u Poreckoj 32.
Foto: Zeljko Puhovski / CROPIX
Zeljko Puhovski / CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:53