ZABORAVILI MANIRE

Internet bruji o ‘kraljevima parkinga‘ na Interliberu: ‘A kako da ja uđem u skladište?!‘

Jedan se automobil odlučio parkirati ispred ulaza u skladište. Vlasnik ovoga automobila imao je što vidjeti kada se vratio do svog vozila

Primjeri nemarnog parkiranja kod Zagrebačkog velesajma

 Prometne Zgode I Nezgode, Parkiram Kao Idiot/Facebook

Interliber najveći je domaći sajam knjiga, a studeni je mjesec kada svi dolaze u Novi Zagreb ne bi li kupili svoju knjigu.

U odjeku gužvi, na Facebook stranicama započele su se širiti fotografije bisernih parkiranja i još boljih natpisa koji su dočekali nemarne vlasnike.

Iako mjesta za parking ima, te je ove godine Velesajam odlučio ponuditi besplatno parkiranje za sve posjetitelja sajma, nepravilno parkiranih automobila svejedno ne manjka.

„Džabe vam knjige kad ste glupi ‘ko ku**c. Hvala što ste nam zapriječili ulaz u kamion, netko i radi dok se vi naslikavate”, stoji u poruci koju je netko zakačio za brisač automobila koji, očito, blokira ulaz u kamion.

Fotografija ovog parkiranja pojavila se na poznatoj Facebook stranici Prometne zgode i nezgode.

No, ova fotografija nije jedina koja prikazuje situaciju s ovogodišnjeg Interlibera.

Jedan se automobil odlučio parkirati ispred ulaza u skladište. Vlasnik ovoga automobila imao je što vidjeti kada se vratio do svog vozila.

Naime, netko je odlučio na veliki karton napisati „Kako da ja uđem u skladište“ te karton i automobil oblijepiti folijom.

- Ovo je oblijepio skladištar, vidi se da je stručno to odradio - glasio je jedan od komentara na ovu objavu.

Ovogodišnji Interliber, nakon što se dvije godine zbog pandemije nije održavao, doživio je pravi procvat. Nastala je velika navala i zainteresiranost brojnih posjetitelja.

Podsjećamo, kako ovaj sajam knjiga traje sve do nedjelje, savjetujemo sve posjetitelje da ne prate stope ovih majstora za parkiranje jer oko Zagrebačkog velesajma postoji osigurano i besplatno parkirno mjesto za svakoga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:19