javili se na facebooku

Iz Domovinskog pokreta odgovorili HDZ-u: ‘Nismo očekivali da umjesto Pupovca odgovori Plenković‘

Paktu Plenković-Pupovac javno zahvaljujemo što su nas poslušali i što su napokon izašli iz ormara, poručili su
Miroslav Škoro i reper Zizi
 Screenshot

Zagrebački HDZ i Domovinski pokret već se nekoliko dana prepiru na društvenim mrežama. Sve je krenulo prije tri dana kad je Domovinski pokret pozvao Milorada Pupovca i Andreja Plenkovića da "legaliziraju svoj politički brak i potpišu predizborni sporazum". U statusu su reagirali i na istup Milorada Pupovca koji je u intervjuu za Novi list rekao da nazivanje koalicije SDSS-a i HDZ-a "trgovačkom koalicijom", kako ih nerijetko nazivaju iz Domovinskog pokreta, predstavlja "antisemitski diskurs". Osim što su u statusu prozvali Andreja Plenkovića, iz Domovinskog pokreta tražili su Pupovčevu ispriku zbog njegova istupa.

Prepirka se nastavila dva dana kasnije kad zagrebački HDZ prozvao Škoru zbog predizbornog spota koji je snimio sa zagrebačkim reperom Zizijem, poznatom po simpatiziranju nacizma. U objavi na Facebooku, među ostalim, napisali su kako se Škoro u svom političkom djelovanju čini sve suprotno od onoga za što se predstavlja.

Prozvali su ga da je snimio spot s reperom koji slavi konzumaciju droga, ponižava žene i vrijeđa Katoličku crkvu. Uz to, napisali su kako Škorina jedina misija naštetiti HDZ-u i pomoći da se izaberu kandidati ljevice, što je, tvrde, učinio i u slučaju Milanovića.

Zagrebačkom HDZ-u danas je stigao odgovor iz Domovinskog pokreta. U podužoj objavi na Facebooku, koju potpisuje zamjenik predsjednika DP-a Mario Radić, pozivaju HDZ da "već jednom pokažu svoje pravi lice".

"Plenkovićev HDZ je lažni HDZ koji koalira sa SDSS-om, strankom koju je osnovao ratni zločinac Goran Hadžić, strankom koja je bila temelj okupacijske vlasti u Vukovaru i na drugim područjima naše domovine. Plenkovićev HDZ nije Tuđmanov HDZ! Razlika između ta dva HDZ-a je drastična; Tuđmanova stranka je bila suverenistička, a Plenkovićeva partija je globalistička i sluganska", pišu iz Domovinskog pokreta.

Pozivaju HDZ da pokaže 'pravo lice'

U podužem statusu, koji niže prenosimo u cijelosti, prozvali su Plenkovića zbog nabavke cjepiva, "milijunske pljačke u Ministarstvu zdravstva", koalicije s SDSS-om i tako dalje.

"HDZ Grada Zagreba u javnost je odaslao priopćenje, u kojem, pored ostaloga, tvrdi da je DOMOVINSKI POKRET "suprotan od onoga kakvim se predstavlja"... U istom priopćenju, HDZ odlazi čak i korak dalje od svog najvjernijeg pouzdanika - Milorada Pupovca. Gdje Milorad stade, tu HDZ produži!

Prije nego što odgovorimo na nesuvisli partijski pamflet, upućujemo javni poziv "HDZ-u Grada Zagreba" da se izjasne u čije ime govore – i tko/što je to "zagrebački HDZ"?! Jesu li to, primjerice, Andrija Hebrang i Stjepan Tuđman ili možda - Nina Obuljen i skupina Plenkovićevih ministara s optuženičke klupe? Ili možda kandidat Davor Filipović, predsjednik nadzornog odbora Hrvatskih šuma, čiji je direktor zbog korupcije završio u Remetincu, a strikan u SDP-u BiH?

Tko to naše ime doziva?! Drugovi, odgovorite, tko ste!

U našem zadnjem odgovoru najčvršćem stupu TRGOVAČKE KOALICIJE HDZ-a i SDSS-a, Miloradu Pupovcu, pozvali smo i Plenkovića i Pupovca da javno proglase svoju koaliciju. Ali to, da nam umjesto Pupovca odgovori Plenković – zaista nismo očekivali. Čak niti u snu…

I Pupovčevo i Plenkovićevo priopćenje - ista je ruka pisala. Paktu Plenković-Pupovac javno zahvaljujemo što su nas poslušali i što su napokon izašli iz ormara - tako da sada svi hrvatski birači jasno vide tko su i što su, tko je s kim - i da jasno pokažu tko se zaista lažno predstavlja.

Plenkovićev HDZ je lažni HDZ koji koalira sa SDSS-om, strankom koju je osnovao ratni zločinac Goran Hadžić, strankom koja je bila temelj okupacijske vlasti u Vukovaru i na drugim područjima naše domovine. Plenkovićev HDZ nije Tuđmanov HDZ! Razlika između ta dva HDZ-a je drastična; Tuđmanova stranka je bila suverenistička, a Plenkovićeva partija je globalistička i sluganska.

Zadnji primjer postupanja Andreja Plenkovića na štetu hrvatskih građana je onaj potpunog debakla s nabavkom cjepiva. Ne ulazeći u znanstvene rasprave, samo ćemo politički komentirati da smo imali prilike vidjeti njegovo anemično i besramno ulizivanje, podjednako anemičnim briselskim birokratima – svi hrvatski građani mogli su jasno vidjeti kako hrvatske interese Plenković brani preko Kurtza, austrijskog premijera!

Vezano uz jedan reperski glazbeni spot - mi smo odgovornu osobu za ovaj navodni, a minoran propust odmah razriješili i tako pokazali da tražimo odgovornost od svih, na svim razinama. A Plenković nije razriješio svoje korumpirane ministre, njegove HDZ-ovce odgovorne za nezabilježenu korupciju, čak i u svjetskim razmjerima. Pritisak javnosti je do sada smijenio "samo" 16 Plenkovićevih ministara zbog teških slučajeva pljačke javnog novca i korupcije, od mogućih 30 – što je preko 50 posto šuta, da se izrazimo njemu razumljivim, košarkaškim rječnikom.

Zadnje, svima očite, milijunske pljačke u Ministarstvu zdravstva, vidimo Plenković još uvijek brani. Plenkovićev HDZ i njegova TRGOVAČKA koalicija su KORUPTIVNO-KLIJENTELISTIČKI KLAN – oni su ‘KKK’! Plenkovićev HDZ je, modernom terminologijom rečeno – LAŽNI FACEBOOK PROFIL!

Ti koji se lažno predstavljaju, lažni HDZ, lažni Facebook profil, nama pišu o nekim ranijim radovima jednog mladog glazbenika, sina hrvatskog branitelja, ratnog invalida, pišu nam o politički nekorektnoj, protestnoj mladenačkoj subkulturi u čijem smo se smjeru usudili pogledati, pa da vidimo što to muči naše mlade, kako ih uključiti i zadržati u Hrvatskoj, sa svim njihovim manama, ali i dobrim stranama…

Pokušaj tako jeftinog i proračunatog politikantskog napada na nas - ispod je svake razine. Svakome treba dati drugu priliku, a osobito sinu hrvatskog branitelja.

Domovinski pokret napada KORUPTIVNO-KLIJENTELISTIČKI KLAN – ‘KKK’, pišu nam baš ti koji su odgovorni za stanje beznađa i gubljenja vjere u sustav vrijednosti našeg društva, ti koji su odgovorni za ekonomsko i duhovno uništavanje lijepe naše domovine, ti koji su je raselili i opljačkali, skrivajući se iza svog lažnog domoljublja. I lažnog HDZ-a.

Na predstojećim izborima, od Zagreba do Vukovara, bira se između suverenista i globalista. Bira se između nas koji mislimo da o sudbini Hrvatske i svih hrvatskih građana mogu i moraju odlučivati samo i jedino hrvatski birači i - s druge strane - Plenkovićeve TRGOVAČKE KOALICIJE koja po "svoje" mišljenje odlazi u Bruxelles ili Beograd, strane zaklade i takozvane fondove za poticanje demokracije…

I na kraju, zahvaljujem "zagrebačkom HDZ-u" što su me poslušali i odgovorili umjesto SDSS-a – svog ključnog koalicijskog partnera, pa završavam stihovima poznate pjesme: POKAŽI MI VEĆ JEDNOM TO SVOJE PRAVO LICE!", piše u objavi koju potpisuje zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta Mario Radić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 20:20