USRED NOĆI

Izgorio BMW u Zagrebu, doznali smo tko je vlasnik, susjedi uznemireni: ‘Počelo je pucati!‘

Vatrogasci su brzo stigli u ulicu i ugasili požar pa se nije proširio na zgradu. Takvi događaji unose nam nemir u ulicu, kaže gospođa
 Dragan Matic/Cropix

Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima u noći na četvrtak izgorio je auto u novozagrebačkom Savskom Gaju. Kako doznajemo, oko 3.30 sati uočena je buktinja na BMW-u zagrebačkih oznaka pa su se užarili telefoni zagrebačkih vatrogasaca. Nije dugo trebalo da pristignu do mjesta buktinje u ulicu Rivanjski put i uhvate se u koštac s vatrom.

Iz PU zagrebačke kažu da ozlijeđenih osoba nema i da je u tijeku očevid na vozilu kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do požara kao i točan uzrok.

image
Dragan Matic/Cropix
image
Dragan Matic/Cropix

Kako doznajemo, vlasnik izgorenoga vozila je R.Š., čiji se obrt bavi cateringom.

Stanari ulice ostali su zatečeni bukom koja je u jednom trenutku nastala pa su se trgnuli iz sna. Nadaju se da je uzrok vatrene stihije kvar motora vozila, a ne ljudski faktor.

- Počelo je pucati, valjda su to bili pneumatici pod vrućinom, pa sam se stresla i iskočila iz kreveta. Za nekoliko minuta vatrogasci su stigli u ulicu i vrlo brzo ugasili požar pa se nije proširio na zgradu. Takvi događaji unose nam nemir u ulicu - rekla je za Jutarnji stanarka Rivanjskog puta.

image
Dragan Matic/Cropix
image
Dragan Matic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 13:04