ON NE VIDI PROBLEM

JUTARNJI OTKRIVA Vlasnik pitona koji je gmizao po bolnici sin je policajca i ima prijavu zbog nasilja

'Zašto se strahuje od te zmije kao da je izvršila pokolj', upitao se vlasnik u izjavi za Jutarnji
 CROPIX

- Da, ja sam vlasnik te zmije. Imam ih jako puno. Volim ih. A taj burmanski piton o kojemu bruji nacija dosegao je dužinu od četiri metra i star je tri godine. Nije mi jasno zašto se strahuje od te zmije kao da je izvršila pokolj - izjavio je za Jutarnji vlasnik zmije iz KB-a Dubrava, dečko doktorice koja je zmiju donijela u bolnicu.

- Držim li zmije u kući, odnosno u stanu? To vam neću reći. Dovoljno je da vam kažem da je burmanski piton najmlađa zmija koju imam. Nisam uzgajivač, nego ljubitelj zmija i kupljena je ovdje u Hrvatskoj. Tako da vas demantiram da nije riječ o kraljevskom pitonu, kao što ste pisali, nego o burmanskom - rekao je vlasnik koji s doktoricom, otorinolaringologinjom iz KB-a Dubrava, živi u jugozapadnom dijelu Zagreba.

ISPOVIJEST MEDICINSKE SESTRE IZ KB DUBRAVA 'Život mi više neće biti isti nakon što sam vidjela pitona'

Početkom srpnja prekršajno je prijavljen zbog obiteljskog nasilja jer je na doktoricu digao ruku, a odgovarat će i za vrijeđanje policijskih službenika koje je počastio bujicom psovki dok je negodovao zbog privođenja.

- Ma kakvo mlaćenje, sve je to laž - tvrdi mladić koji je sin zagrebačkog policajca.

Do same doktorice bilo je nemoguće doći, unatoč nizu ostavljenih poruka da se čuje njezina strana priče. Ona se, naime, danima ne javlja nikome, pa čak ni svojim kolegama iz bolnice.

- Otkad je s tim čovjekom, život joj je očito krenuo nizbrdo. Osjećala se nemoćnom nakon rastave braka, borbe za skrbništvo nad sinom, iscrpljujuće specijalizacije, a bojala se i gubitka posla. U posljednje vrijeme bila je više na bolovanju, nego na radnome mjestu, pa je tako i tu večer koristila bolovanje. Očito joj se pred nasilnim partnerom bolnica učinila jedinim sigurnim skloništem.

Ta epizoda sa zmijom za nju je bila spas - tvrdi, pak, doktoričina kolegica. Sankcija zbog zmije još uvijek nema, a nije poznato ni hoće li ih biti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 11:55