SKANDALOZNE FOTKE

Kandidat Mosta snimljen kako veliča nacizam: ‘Nekad sam bio aktivni BBB, sad sam sređen obiteljski čovjek‘

‘Nekad sam bio aktivni član BBB i navijačke supkulture u kojoj se svakom mogu izvući kompromitirajuće slike s neke pijanke ili druženja‘
Danijel Perić
 Privatni Album

Na listi Mosta za izbor članova vijeća gradske četvrti Stenjevac našao se i Danijel Perić, čije fotografije na kojim prakticira nacistički pozdrav su ovih dana dostavljene redakciji Jutarnjeg lista. Perića smo pitali o čemu se radi, a on nam je poslao odgovor u kojem je potvrdio autentičnost fotografija, rekavši da je danas 'sređen obiteljski čovjek'.

- Raduje nas panika naših političkih oponenata koji su u strahu od snažne liste i ekipe u GČ Stenjevec. Ovakva podmetanja pokazuju i koliko su lažne ankete vjerodostojne.

image
Danijel Perić
Privatni Album

Nekad sam bio aktivni član BBB i navijačke supkulture u kojoj se svakom mogu izvući kompromitirajuće slike s neke pijanke ili druženja. Sada sam sređen obiteljski čovjek, sazrio sam kao osoba, znam što su prave vrijednosti i sve svoje slobodno vrijeme ulažem u humanitaran rad. Pomažem ljudima neovisno o njihovoj nacionalnosti i svjetonazoru, a snažno osuđujem sve totalitarne i autoritarne režime. Most je već dulje vrijeme izložen prljavoj kampanji što samo pokazuje da smo na pravom putu! Mnogi će se iznenaditi rezultatom Mosta - poručuje Perić.

image
Danijel Perić
Privatni Album

Oni koji su nam dostavili fotografije smatraju da je skandalozno da u 2021. godini na izbornoj listi jedne političke stranke koja je bila, a i dalje želi biti vlast u RH, imamo čovjeka koji je veliki štovatelj nacifašističke NDH.

image
Danijel Perić
Privatni Album

- Neonacizam je u modi?! Znaju li u Mostu da je njihov kandidat za Vijeće gradske četvrti Stenjevec Perić, kojeg su postavili na visoko drugo mjesto na listi, veliki štovatelj nacifašističke NDH ili čovjek samo voli mjeriti kukuruz u slobodno vrijeme? - poručuje osoba koja je željela ostati anonimna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 20:24