NOVI ZAGREB

KAOS U PROMETU ZBOG NOVOG SHOPPING CENTRA Od sutra se vozi jednim trakom

Prilikom spomenutih radova u prvoj fazi od 1. do 10. svibnja zatvorit će se zapadni dio kolnika u zoni čvora Buzin, a na istočnom dijelu kolnika uspostavit će se dvosmjerni promet. Istovremeno automobili iz smjera Zagreba neće se moći priključiti na autocestu A3, a automobili koji silaze s autoceste A3 neće moći koristiti izlaz prema Velikoj Gorici, već samo prema Zagrebu
 Google maps

Zbog rekonstrukcije na križanju ulice SR Njemačke i Velikogoričke ulice D30 (čvor Buzin) od četvrtka 1. svibnja uvodi se nova regulacija prometa na spomenutoj lokaciji, te će se prometovati samo jednom trakom, javlja portal Kronike Velike Gorice.

Sljedećih dvadeset dana na čvoru Buzin tako će biti smanjena protočnost prometa. Radovi počinju 1.svibnja u 7 sati, a završetak je predviđen 20.svibnja u 20 sati.

Prilikom spomenutih radova u prvoj fazi od 1. do 10. svibnja zatvorit će se zapadni dio kolnika u zoni čvora Buzin, a na istočnom dijelu kolnika uspostavit će se dvosmjerni promet. Istovremeno automobili iz smjera Zagreba neće se moći priključiti na autocestu A3, a automobili koji silaze s autoceste A3 neće moći koristiti izlaz prema Velikoj Gorici, već samo prema Zagrebu.

Druga faza radova počinje 10. svibnja i traje do 20.svibnja kada će se promet odvijati na zapadnoj strani kolnika, dok će istočni dio biti zatvoren, a detaljnije informacije o regulaciji u drugoj fazi bit će naknadno objavljene.

- Obzirom na važnost i prometnu opterećenost navedenog prometnog pravca sugrađanima predlažemo da se koriste alternativnim prometnim pravcima preko Čvora Kosnica, te prometnim pravcem Sisačka cesta – ulica Dr. L. Naletilića – Remetinečka cesta kako bi se smanjile gužve i izbjegla veća zagušenja prometnice – poručio je Milan Rendulić iz prometnog ureda Grada Zagreba, pišu Kronike VG.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 14:41