NA RUBU ŽIVACA

KAOS U PROMETU 'Zbog radova kod novog trgovačkog centra od Velike Gorice do Zagreba nam treba čak sat i pol'

Zbog rekonstrukcije kod čvora Buzin od 1. svibnja uvedena je nova regulacija prometa
Buzin, 270911.Velikogoricka cesta.Na velikogorickoj cesti ujutro se stvaraju guzve zbog veceg broja vozila koja se krecu u smjeru Buzina, te kod nove petlje u smjeru Zagreba.Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
 Tomislav Krišto / CROPIX

Svi oni koji su danas morali putovati prema Zagrebu kroz Buzin više vremena su proveli čekajući u koloni nego što bi im trebalo da se dovezu do Jadranske obale, javlja VG Danas.

Naime, zbog radova na križanju kod novoga trgovačkog centra prometuje se samo jednom trakom, a usko grlo je uzrokovalo prometno zagušenje pa se od Velike Gorice do Zagreba vozi više od sat vremena.

KAOS U PROMETU ZBOG NOVOG SHOPPING CENTRA Od sutra se vozi jednim trakom

Velikogoričanin Nikola K. jutros je u 7 sati ušao u sporu liniju 268 VG-ZG, naravno bus je bio ispunjen do posljednjeg mjesta s obzirom da je ZET "neradnike" Velikogoričane počastio subotnjim voznim redom bez brzih 330 linija, a već od Velike Mlake počelo je negodovanje putnika, piše VG Danas.

- Već nakon Velike Mlake je nastala kolona koja se micala brzinom rasta hrvatskog gospodarstva, a putnici su počeli kukati kako već debelo kasne na posao. Nešto prije nadvožnjaka ispod kojeg se prođe prije ranžirnog kolodvora je postavljen znak da promet u oba smjera ide jednom trakom, a nakon prelaska nadvožnjaka vožnja je tekla normalno, pa smo nakon sat i pol vožnje bili na glavnom kolodvoru - kazao je Nikola K.

Zbog rekonstrukcije na križanju ulice SR Njemačke i Velikogoričke ulice D30 (čvor Buzin) od 1. svibnja uvedena je nova regulacija prometa.

Radovi bi, podsjetimo, trebali potrajati do 20. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 12:41