ŠEF ZAGREBAČKE SKUPŠTINE

KOSOR U AKCIJI Zbog nepropisno parkiranih Vladinih auta zvao pauk, svima su naplatili kazne

Obzirom da se ispred Skupštine smije parkirati isključivo vozila Gradske uprave i Gradske skupštine, Kosor je odlučio pozvati pauk, da ukloni ta vozila
Zagreb, 030210. Zrinjevac.Sjednica HSLS-a na kojoj ce biti rijeci o smjenjivanju Hrvoja Vojkovica.Na slici predsjednik HSLS-a Darinko Kosor.Foto: Biljana Gaurina / CROPIX
 Biljana Gaurina / CROPIX

Otkako je postao predsjednik Skupštine grada Zagreba, Darinko Kosor redovno se otresa na Vladu, piše portal Zagrebancija.com.

Omiljena meta mu je ministar prometa Hajdaš - Dončić na temu Zračne luke Zagreb, a nerijetko se sjeti i ministra financije Slavka Linića kojeg je prozvao kada si je samoinicijativno srezao plaću za deset posto.

No, od prošlog tjedna Kosor je Vladu udario i zbog nepropisnog parkiranja. Kako doznaje portal Zagrebancija.com prošlog utorka Kosor je u dolasku u Skupštinu primjetio kako je ispred zgrade gradskog parlamenta ponovno parkirano nekoliko crnih limuzina koje koristi Vlada RH.

Obzirom da se ispred Skupštine smije parkirati isključivo vozila Gradske uprave i Gradske skupštine, Kosor je odlučio pozvati pauk da ukloni ta vozila. Kako doznajemo, vrlo brzo su se nakon poziva pojavili djelatnici Zagrebparkinga sa paukom, te prometni policajci, ali i prometni redari grada Zagreba.

Automobile pauk nije odnio na deponij na Velesajam obzirom da su vozači bili u blizini, no prometni redari ispisali su kazne koje će se tako iz državnog proračuna preliti u gradski proračun.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 19:12