GRAD ‘U CRVENOM‘

Kratkotrajno nevrijeme u Zagrebu izazvalo prometni kaos, Županijski centar 112 zaprimio više od 100 dojava

Ravnateljstvo civilne zaštite objavilo je u ranim poslijepodnevnim satima da je Županijski centar 112 Zagreb zaprimio više od 100 dojava

Ilustrativna fotografija

 Boris Kovacev/Cropix

Grmljavinsko nevrijeme popraćeno oborinama koje je Zagreb pogodilo u četvrtak u 15 sati prouzročilo je velike gužve u prometu, piše N1 Televizija.

Ključne gradske prometnice - Slavonska avenija, Zagrebačka avenija, Ulica Grada Vukovara, Heinzelova ulica, Savska cesta, Avenija Većeslava Holjevca, Avenija Dubrovnik te zagrebačka obilaznica - našle su se u "crvenom" te su bile slabije prohodne.

Nije na odmet spomenuti i da su promet u pojedinim dijelovima grada već usporili radovi na gradskim prometnicama.

N1 Televizija navodi da su se u ranim poslijepodnevnim satima u Zagrebu dogodile i dvije prometne nesreće koje su dodatno zakomplicirale situaciju na cestama.

image

Gužve na zagrebačkim cestama u 17:45 sati

Screenshot/

Ravnateljstvo civilne zaštite Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske objavilo je u ranim poslijepodnevnim satima da je Županijski centar 112 Zagreb zaprimio više od 100 dojava građana zbog posljedica kiše na području Dubrave, Maksimira i Pešćenice.

Dojave su se odnosile na vodu na kolnicima, u podvožnjacima te u dvorištima i podrumima obiteljskih kuća, dodalo je Ravnateljstvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:26