DRUGO IZDANJE

'MADE BY: sajam kreativnosti' posjetiteljima će nuditi mogućnost gledanja i kupovine nakita, odjeće, torbi i ukrasa 30-ak različitih umjetnika

 

Drugo izdanje sajma "MADE BY: sajam kreativnosti" održat će se 8. i 9. veljače u Europskom domu (Jurišićeva 1), a sajam će biti otvoren od 10 do 19 sati.

Posjetitelji će na sajmu moći vidjeti i kupiti ručno rađeni nakit, odjeću, torbe, ukrase, igračke te razne druge proizvode tridesetak različitih umjetnika.

- Idealna je to prilika za kupiti poklon onima koje volimo - i to ne bilo kakav poklon. Jedinstven, kreativan, poseban i drugačiji, jer takvi su svi predmeti koji se na sajmu prodaju - najavljuje Ivana Pavlović, organizatorica sajma i dodaje: "Nema šanse da nećete pronaći nešto."

Moda Malesh

- Bit će, baš kao i prvi put, ponešto za svakoga. Dolaze nam sjajni domaći i strani kreativci, koje izrađuju predmete koji su zaista izvrsni. Drago nam je da je sajam uspio prvi puta i zato smo osjećali potrebu da nastavimo i dalje... Nadamo se da će nam opet doći veliki broj naših sugrađana i posjetitelja - kaže Pavlović.

Sartess

Ovog se puta kupcima predstavljaju brendovima među kojima su Ayelen, Boody Woody, Bookedo, Brando, Moda Malesh, Pupa Franca, Sartess, Bilja, Onyx, Bowtie wooden style, Oblutak mi priča i brojni drugi.

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a mogu povesti i kućne ljubimce.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 00:14