SPEKTAKL U DUBRAVI

Na internetu objavljen nevjerojatan oglas za prodaju stana, pogledajte lokaciju!

‘Stan je zaseban i odvojen prostor, nalazi se između dvije zgrade, a papiri su uredni, navodi vlasnik, koji traži plaćanje gotovinom
Stan Dubrava
 Google Maps

Svi znaju koliko je u Zagrebu teško pronaći stan, a visoke cijene koje se prosječno kreću oko 1800 eura po četvornom metru ne umanjuju interes za kupnjom.

Novogradnja se trenutno rasproda i prije nego li je zgrada podignuta, a uoči natječaja APN-a raste potražnja za stanovima.

Uslijed svega navedenog, na Njuškalu se pojavio zanimljiv oglas o prodaji vrlo jeftinog stana u Donjoj Dubravi veličine 50 kvadratnih metara. Ovaj trosobni stan prodaje se, naime, po cijeni od 59.000 eura, što ispada samo 1180 eura po kvadratu.

Stan se sastoji od tri manje sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, kupaonice i WC-a. Moguće ga je, kažu vlasnici, koristiti i kao ured ili poslovni prostor.

'Idealno kao poslovna investicija jer je stan uređen za najam studentima, 3 sobe, 1500 kn po sobi najam (ukupno 4500 kn mjesečno)', stoji u oglasu.

'Stan je zaseban i odvojen prostor, nalazi se između dvije zgrade, a papiri su uredni. Gradnja je beton i armirano željezo, u potresu nema oštećenja i 100 posto je siguran', navodi vlasnik.

No, u cijeloj priči postoji 'mali' problem.

Stan se, naime nalazi - u garaži, a prozori i vrata su na samim zavojima između etaža parkinga.

Prodavatelj ovog stana napominje da je kupovina moguća samo gotovinom ili nudi zamjenu za nekretninu u Gračanima ili na otoku Braču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:19