SLATKO IZNENAĐENJE

Ne znate što bi darovali za Valentinovo? Imamo nekoliko jako dobrih ideja

Pošaljite prstohvat lijepih osjećaja u obliku srcolike slastice iz M&M kreativnog laboratorija

Jestiva srca kao poklon za Valentinovo

Zagrebačka slastičarnica M&M pripremila je nekoliko slatkih iznenađenja za zaljubljene. Ako i ne osjećate leptiriće u trbuhu, Valentinovo je pravi dan da iskažete ljubav nekome koga nosite u svom srcu. Pošaljite prstohvat lijepih osjećaja u obliku srcolike slastice iz M&M kreativnog laboratorija.

Za prave Čokoljupce predlažemo Velika čokoladna srca napravljena od crne ili bijele čokolade, punjena macaronsima, Ferrero i Raffaello kuglicama. No, da biste došli do slatkiša tortu je potrebno pretvoriti u komadiće - zato vam šaljemo i mali drveni čekić. Čuvajte prste i podijelite ljubav sa cijelom obitelji.

Je li vam poznata ekipa “Bi al’ ne smiju? Za njih su spremne monoporcije malenih srčeka, idealne za baciti selfie i zagristi u male zalogajčiće. Mogu odabrati okus čokolade, vanilije ili jagode, a srčeka su prelivena glazurom poput stakla, u crvenoj i ružičastoj boji, zapakirana u slatkim kutijicama.

Odabir Hedonista u duši, koji vole uživati u okusima i atraktivnim slasticama, bit će srcolike torte (6 porcija) od čokolade, jagode i vanilije, omotane staklenom glazurom i zapakirane kao iznenađenje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. veljača 2023 21:23